Annonce:
Annonce:

Rune Klan: Her er sandheden om skinke-tricket

Komikeren åbner op om sit famøse skinke-trylleri til dronning Margrethes 70-års-fest

Rune Klan er aktuel som vært på Zulu Comedy Galla. Foto: Jakob Jørgensen
Rune Klan er aktuel som vært på Zulu Comedy Galla. Foto: Jakob Jørgensen
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Sandheden er, at jeg ikke var klar over, hvor grænseoverskridende det var.

Sådan siger komikeren Rune Klan tirsdag aften i Go' aften Danmark om sit berømte tryllenummer til dronning Margrethes 70-års fødselsdagsfest tilbage i 2010.

Her gik komikeren lige til grænsen, da han bad dronningen om at udvælge en 'skinke' - som i virkeligheden var hamburgerryg - og signere den, hvorefter han kort tid senere fik den signerede 'skinke' til at dukke op fra en bolle.

Klan indrømmer: Det var hamburgerryg

- Jeg tænkte, at jeg bare ville lave noget, der var sikkert. Og det trick havde jeg lavet mange gange på comedy-klubber og til firmafester. Jeg tænkte: 'Den er sgu sikker'. At der så kom det her royale twist på det..., siger Rune Klan i Go' aften Danmark og fortsætter:

Annonce:

- Det er sjovt, for efterfølgende får jeg både en respons, der hedder: 'Du slår et slag for kongehuset'. Det var royalisterne, der sagde det. Anti-royalisterne sagde nærmest: 'Hvor er det fedt, at du 'verdsliggør' kongehuset, du gør det helt menneskeligt'.

Ny tjans til Rune Klan

Ikke inviteret siden
- Hvis nu du havde stået med en skinke ude i et forsamlingshus, var der ikke nogen, der havde sagt noget. Her gjorde du pludselig noget farligt, siger Go' aften Danmark-værten Jes Dorph-Petersen.

- Ja. Men det var jo ikke rigtig farligt. Hun har godt nok ikke inviteret mig til noget siden, lyder det fra Rune Klan om dronning Margrethe.

Syg Rune Klan måtte aflyse

Klan: Ikke en god vært
Komikeren er aktuel som vært på Zulu Comedy Galla, der løber af stablen torsdag aften i Operaen i København - men ifølge Rune Klan skal folk ikke forvente alt for meget af hans værts-evner:

- Jeg er ikke vant til en værtstjans. Jeg er ikke så tit ude at være konferencier. Jeg er ikke særlig god til det - det er jeg ikke, siger Rune Klan i Go' aften Danmark og fortæller, at han har lyst til at 'tage hele showet'.

- Vi er bevidste om, at man ikke skal fylde for meget. Nu håber jeg, at man ikke tænker: 'Hold da kæft - det var bare hans show.'

Margrethe-skinken skamroses

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: