Rykker hårgrænse: Se Gustavs vilde forvandling

Træneren og tv-personligheden er kommet ud på den anden side, efter han har fået lavet en hårtransplantation

Foto: Polfoto/Philip Davali
Foto: Polfoto/Philip Davali

Tidligere på ugen afslørede Gustav Salinas, at han skulle have en hårtransplantation.

- Jeg skal have sat hår på for første gang i mit liv - så kan jeg også ligne en på 18 år igen, sagde han til Ritzau Fokus.

- Jeg ved godt, det lyder tarveligt, men jeg kigger på mange på min egen alder, og så tænker jeg, at jeg ikke skal se sådan der ud - det må jeg ikke, tilføjede den 26-årige træner.

Samme dag, som Ekstra Bladet bringer historien om en ung kvinde, der døde, mens hun var under kniven, var Gustav netop det.

Kvinde død på privat-klinik

Kvinde død under skønhedsoperation: Derfor gik det galt

'Så er jeg blevet færdig med operationen hos Poseidon, og alt gik over alle forventninger', skriver han i et Facebook-opslag.

'Jeg er så lykkelig, og nu glæder jeg mig bare til, at det begynder at hele, og jeg skal vise mit sygesikring for at komme ind nogen steder', fortsætter Gustav, der håber, at han kommer til at se yngre ud.

Gustav skal under kniven igen: Bruger 60.000 på det 'perfekte'

Det er langt fra første gang, at Gustav Salinas får lidt ekstra hjælp til at forskønne sit udseende. Han har været en hyppig bruger af botox og restylane.

- Da jeg var 18 år, måtte jeg første gang få botox. Det var i panden. Jeg synes selv, jeg havde tre store rynker, og de irriterede mig, har han tidligere fortalt til Ekstra Bladet.