Rystet kendis-par efter indbrud: 'De har rodet i vores private ting'

Parret lå og sov, mens tyve brød ind gennem badeværelsesvinduet

- Jeg har et baseballbat under min seng, men jeg ved ikke, hvad jeg ville have gjort, hvis jeg havde hørt dem, siger Maria Erwolter om tyvene. Foto: Jakob Jørgensen
- Jeg har et baseballbat under min seng, men jeg ved ikke, hvad jeg ville have gjort, hvis jeg havde hørt dem, siger Maria Erwolter om tyvene. Foto: Jakob Jørgensen
Følg Danske kendte

Onsdag morgen stod skuespiller Maria Erwolter og D-A-D-trommmeslager Laust Sonne op til et chok.

I nattens løb var ubudne gæster trængt ind i parrets hus på Vesterbro i København og havde stjålet smykker, håndtasker, kontanter og andre værdigenstande.

- Vinduerne stod åbne, og først tænkte jeg, at min mand havde glemt at lukke dem. Han var kommet hjem lidt senere end mig aftenen før. Min næste tanke, da jeg så alt det rod, der lå på gulvet, var: 'Hvad fanden. Er der noget, vi ikke har talt om? Jeg vidste ikke, vi var uvenner', fortæller Maria Erwolter.

Hemmeligt bryllup: D-A-D-profil gift

Snart gik det dog for hende, at det gennemrodede hjem ikke skyldtes en indebrændt ægtefælle, men gemene tyveknægte.

- Der var muddermærker på badeværelsesgulvet, hvor de åbenbart er kommet ind, så lige så stille går det op for mig, at der har været indbrud, forklarer hun og fortsætter:

- Jeg havde besluttet ikke at vække min mand, fordi han havde været på arbejde til sent, og jeg havde en idé om, at 'når han vågner, får vi lige en kop kaffe, og så kan jeg lige så stille nævne det'. Men så snart han stod op, råbte jeg: 'Vi har haft indbrud!'

Danske cougars: Derfor tænder vi på unge mænd

Både Maria Erwolter og Laust Sonne er rystede over episoden.

- Vi har oplevet indbrud før, for fire år siden, men da var vi ikke hjemme. Det, at vi har ligget og sovet inde ved siden af gør, at det bliver grænseoverskridende på et helt nyt niveau. Nogen har rodet i vores helt private ting, som man ikke engang viser familie og venner, siger skuespilleren.

Alle hendes smykker er blevet stjålet, blandt andet vielsesringen, som hun fik, da hun og Laust Sonne blev gift 19. september 2014.

- Det er først, da politiet kommer, og jeg sidder med dem alene, fordi min mand er rejst på arbejde til Berlin, at det går op for mig, at min to-årsring også er blevet stjålet. Så blev det bare for meget, og jeg brød fuldstændig sammen foran politiet, siger hun.

Parret har ikke alarm i huset, men det vil de have nu.

- Selv hvis vi havde haft en alarm, havde min naive tilgang været, at den kun skulle slås til, når man ikke selv er i huset. Jeg havde aldrig tænkt, at den skulle slås til, når man lå og sov, siger Maria Erwolter, som valgte at overnatte et andet sted efter den ubehagelige oplevelse, mens Laust Sonne stadig er bortrejst.

- Jeg havde egentlig besluttet, at jeg ikke vil bruge energi på at være bange, men jeg kunne alligevel mærke, at jeg havde ondt i maven.

Sonne og Erwolter på herredruk i Tisvilde

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt