Så fik Martin styr på ét af sine problemer

Alexandras eksmand kom i uføre på grund af manglende forsikring. Se med i indslaget herunder

Her gennemgår Ekstra Bladets Jan Körner Martin Jørgensens mange nylige møgsager

Selv om Martin Jørgensen står i problemer til halsen, er han langsomt begyndt at rette op på nogle af fortidens fadæser.

Da han i sidste måned blev stoppet af politiet, der efterfølgende kunne konstatere, at han kørte spritkørsel, var det noget så banalt som en manglende forsikring i hans Mercedes, der overhovedet fik dem til at interessere sig for kameramanden.

Den havde Martin ikke fået ordnet og så klappede fælden, da politiet bad ham om at blæse i ballonen.

Martin Jørgensen har haft lidt af en hård uge. (Foto: Kenneth Meyer) Danske kendte Slæbt i retten for kæmpegæld: Her er hans reaktion

Men den del af hans liv er der nu kommet styr på.

Kort efter mødet med ordensmagten fik Martin forsikret den gældsatte bil hos forsikringskoncernen Codan, viser en søgning i Bilbogen, hvor Martin Jørgensen har forsøgt at skjule, at han er ejer af bilen ved at have navne- og adressebeskyttelse.

Den 30. marts - altså efter spritkørslen - blev forsikringen noteret i registrene.

Politiet skal nu taget stilling til, om der skal rejses en sag mod Martin Jørgensen. (Foto: Kenneth Meyer) Danske kendte Martin Jørgensen: Selvfølgelig er jeg ked af det

Men fødselsdatoen afslører, at der er tale om Martin Jørgensen.

I Bilbogen er det endvidere anført, at han skylder 811.306 kroner i den Mercedes, som han blev knaldet for spritkørsel i.

Den forseelse kan betyde, at han mister retten til at køre den forgældede bil.

Ekstra Der er ikke meget grund til at smile for øjeblikket for Martin Jørgensen. (Foto: Kenneth Meyer) Danske kendte Martin Jørgensen slæbt i retten: Kan ikke betale kæmpegæld Bladet har sendt en sms til Martin Jørgensen for at høre, om han vil kommentere problemerne omkring bilen, men endnu er han ikke vendt tilbage.

Der er ikke meget grund til at smile for øjeblikket for Martin Jørgensen. (Foto: Kenneth Meyer) Danske kendte Martin Jørgensen slæbt i retten: Kan ikke betale kæmpegæld