Så har L.O.C. fået det første frække tilbud

L.O.C. behøver ikke gå en ensom fremtid i møde efter bruddet med Schaumburg-Müller

Liam og Christiane sammen til Voice-finalen i 2012. (Foto: Mogens Flindt)
Liam og Christiane sammen til Voice-finalen i 2012. (Foto: Mogens Flindt)

Arkivfoto: Mogens Flindt Danske kendte L.O.C. i marts: Kærlighed varer aldrig ved

(Foto: All Over) Danske kendte L.O.C. og Christiane går fra hinanden

I aftes fortalte skuespiller-skønheden Christiane Schaumburg-Müller O'Connor, at hendes ægtemand den danske rapper L.O.C. efter tre års ægteskab og syv år som kærester, nu igen er ledig på markedet, da de to kendisser 'har truffet det hårde valg at gå hvert til sit'.

Mens Christiane brugte sin Instagram-profil til at fortælle om den svære beslutning, har L.O.C. indtil videre forholdt sig tavs omkring bruddet.

På sin Instagram-profil fremgår det dog, at han ikke er gået under jorden, men i stedet bruger sin nyvundne frihed på at arbejde hårdt med sit band med hvem han blandt andet skal optræde med på dette års grønne koncerter.

Overraskede fans
Hans kommentar lyder kort og godt: 'Øver som sindssyge! Det skal jo passe til musikken...', men i kommentarfeltet under billedet er der mange, der kommenterer den overraskende skilsmisse-nyhed.

Blandt de mere friske er et tilbud fra en kvinde med det knap så friske brugernavn karenkedlig_kontorfitilihut: 'jeg vil da godt ha dig hvis du mangler ny kone'.

Trist Heick
En enkelt kendt ven af parret - sangerinden og skuespilleren Annette Heick - har også kommenteret den triste nyhed ordene:

'Lism for fanden...har lige læst Christianes status. Kæft, jeg er ked af det'.

Schaumburg-Müllers Instagram-profil mangler der heller ikke opbakning. Blandt andet skriver en fan: 'I var mit yndlings par. Nu har vi kun Frede og Mary tilbage i den liga', mens en anden fan 'Sender en masse positiv energi' til Christiane.

Hvem skal flytte?
35-årige L.O.C. og den to år yngre Christiane Schaumburg-Müller blev gift for tre år siden ved et romantisk bryllup på Valdemar Slot på Tåsinge.

For halvandet år siden købte parret en 272 kvadratmeter stor villa i Hellerup for 8,4 millioner kroner. Hvem, der flytter fra villaen, vides endnu ikke.

I en ægtepagt, som Ekstra Bladet kom i besiddelse af i marts sidste år, fremgik det, at L.O.C. i forbindelse med en eventuel skilsmisse ikke ville skulle betale dele af sin formue til Christiane.

Det nu forhenværende pars fælles talskvinde, Salli Mortensen, bekræfter overfor Ekstra Bladet bruddet.

- Jeg kan bekræfte bruddet på parrets vegne. Ellers har de ingen yderligere kommentarer, hedder det fra talskvinden.

 

.

L.O.C. og Christiane skilles som venner, men ønsker ikke kommentere deres privatliv yderligere. (Foto: All Over)
L.O.C. og Christiane skilles som venner, men ønsker ikke kommentere deres privatliv yderligere. (Foto: All Over)

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

1 af 2 L.O.C. og Christiane skilles som venner, men ønsker ikke kommentere deres privatliv yderligere. (Foto: All Over)
2 af 2 Liam og Christiane sammen til Voice-finalen i 2012. (Foto: Mogens Flindt)