Så mange millioner har Ree tabt på Tæt På

Tæt På er udkommet for sidste gang. Bladet hang ikke sammen økonomisk

- Jeg er trist over at skulle sige farvel til en række udmærkede medarbejdere, men der var ikke andet at gøre, siger Karsten Ree, der har valgt at klappe kassen i og lukke Tæt På. Foto:. Jonas Olufson
- Jeg er trist over at skulle sige farvel til en række udmærkede medarbejdere, men der var ikke andet at gøre, siger Karsten Ree, der har valgt at klappe kassen i og lukke Tæt På. Foto:. Jonas Olufson
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

En million kroner. Så mange penge har Karsten Ree kastet efter ugebladet Tæt På - hver måned!

Siden første nummer af Tæt På kom på gaden for halvandet år siden, har det kostet rigmanden penge. Men nu er det slut. Bladet er lukket og slukket.

- Beslutningen er en fornuftshandling. Det er nu bevist, at bladet havde for svære kår, siger Karsten Ree til Ekstra Bladet og fortæller, at Tæt Pås fremtid før har været til diskussion.

- Den har været debatteret nogle gange. Også da bladet var seks måneder og 12 måneder. Vi skulle op på et oplag på 30.000 for at nå breakeven, men lå typisk på mellem 15.000 og 25.000 - nok nærmere det første, siger han.

Karsten Ree klapper kassen i: Ugebladet Tæt På lukker

Karsten Ree var fra starten klar over, at det ikke var en nem mission at få bladet til at løbe rundt. 

- Jeg har jo erfaring fra Den Blå Avis. Den var også dyr at starte op, siger Karsten Ree, der siden fik så stor succes med avisen, at han i 2008 solgte den til eBay for 2,1 milliarder kroner.

- I forhold til Tæt På må vi bare sige, at det var et forsøg, og de går nogle gange galt. Og så må jeg konstatere, at trykte medier er på deroute. Folk ser mere og mere på nettet, og sådan er det, siger han.

Sidste nummer af Tæt På er udkommet i dag.

Av! Ree river sig: Bruger formue på denne gave til Janni

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind