Så meget tjener Mascha Vang på sin blog

Bloggerens regnskab for 2015 afslører, at hun har gang i en indbringende forretning

- Årsresultatet var helt som forventet i 2015, siger superbloggeren. Foto: Anja Ekstrøm
- Årsresultatet var helt som forventet i 2015, siger superbloggeren. Foto: Anja Ekstrøm

Hvis nogen er i tvivl om, hvorvidt man kan leve af at blogge, behøver man blot at kaste et blik på Mascha Vangs regnskab. Her fremgår det, at jobbet som blogger kan være ganske lukrativt.

Mascha Vang tjente lige knap 840.000 kroner sidste år alene på sin blog. Og det er vel at mærke efter, at skatten er blevet betalt. Bruttofortjenesten lyder på 1.8 millioner kroner.

- Årsresultatet var helt som forventet i 2015. Det er jeg tilfreds med, og det stemmer fint overens med, hvad jeg tidligere har tjent på bloggen. Dengang blev det bare ikke offentliggjort, siger Mascha Vang til MediaWatch.

Mascha Vang: Undgår retsag og må igen bruge datterens navn i sin forretning

 

Bloggeren tjener blandt andet sine penge på samarbejder med annoncører, heriblandt bilproducenten Opel, som betaler for at annoncere på maschavang.dk.

Mascha Vang fortæller MediaWatch, at der er plads til seks bannerannoncer på én af hendes blogsider, 'så det løber op', som hun formulerer det.

Den driftige forretningskvinde, som har op mod en halv million unikke læsere om måneden, ser også lyst på sin fremtidige indtjening.

- Jeg vil selvfølgelig ikke fortælle, hvor meget jeg forventer, at virksomheden tjener i år. Men jeg har en del nye samarbejder med kunder, hvilket er, hvad bloggen bygger på. Det kører rigtig godt, og resultatet bliver i hvert fald ikke mindre end sidste år, siger hun til MediaWatch.

Rasmus Jarlov: Irriterende at Mascha tjener mere end mig

For nylig sprang Mascha Vang og Rasmus Jarlov ud som kærester, og i en munter kommentar på Facebook luftede den konservative politiker efterfølgende, at han finder det  'idt irriterende, at hun vist tjener mere end mig'.

Som medlem af Folketinget får man knap 640.000 kroner om året og dertil et tillæg på godt 5000 kroner om måneden. Så med ca. 700.000 kroner om året har 'Vild med dans'-politikeren et stykke vej op til sin udkårne rent lønmæssigt.

Mascha og Jarlov bekræfter: Vi er kærester

Parret stod første gang frem sammen i april. Foto: Jakob Jørgensen
Parret stod første gang frem sammen i april. Foto: Jakob Jørgensen

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Mascha Vang til regnskabet.