Så romantisk var dansk sangers frieri

Cana Buttenschøn, der er gift med Thomas Buttenschøn, løfter brudesløret for sangerens frieri, der skete mens, hun var gravid

I 2010 kulminerede kærligheden for Cana Buttenschøn.

Kort tid efter hun så to streger på graviditetstesten, faldt musikerkæresten Thomas Buttenschøn på knæ for hende, fortæller hun på sin populære blog mortilto.dk og afslører detaljerne om det romantiske frieri.

Buttenschøn: Flytning reddede vores forhold

- Jeg vågnede op med hovedpine. Jeg var træt og havde vist nok ikke sovet noget særligt den nat, men jeg var glad. Jeg havde nemlig lige opdaget, at jeg var gravid, skriver hun i blogindlægget.

I løbet af formiddagen ringede den i dag 30-årige sanger og inviterede hende på fin restaurant.

- Hovedpinen knaldede stadig derudaf, og ærligt talt så havde jeg meget mere lyst til at ligge i ske på sofaen end til fin middag. 'Jeg synes måske, det er lidt spild af så fin restaurant, når jeg ikke engang kan drikke vin', løj jeg.

Fruen udgiver Buttenschøns sange

Derfor ændrede parret planer og tog i stedet på en 'mellemtarvelig café, hvor der hverken var dug på bordene eller mulighed for at nusse i en sofa', skriver hun videre.

- Vi var stille. Både Thomas og jeg var chokerede over at skulle være forældre, selv om vi aldrig nogensinde var i tvivl. Efter det noget akavede cafébesøg besluttede vi i stedet at tage hinanden i hånden og gå en tur ud i tusmørket, fortsætter hun.

- Mørket faldt på, og kulden indfandt sig sammen med den stjerneklare himmel. 'Kig op', sagde Thomas , da vi stod et sted i Kongens Have. Jeg kiggede op på stjernerne og følte mig pludselig som en del af noget meget større. Som om mine behov og mit velbefindende ikke længere var mit hovedformål i livet.

Fire kendte, der lever med hiv - og tre, der tabte kampen

- Jeg kiggede tilbage på Thomas. Han havde sat sig på det ene knæ. 'Vil du gifte dig med mig?'.

- Kærligheden strømmede imellem os og fyldte natten i én stor lykkeboble. Jeg skulle ikke bare have et barn; jeg skulle også have et barn med den mand, som jeg nu også skulle giftes med, slutter Cana Buttenschøn fortællingen om det rørende frieri.