Sådan blev Caitlyn fejret på fars dag

Reality-stjernernes kvindelige far blev fejret med masser af macho

Khloé Kardashian lå hjemme med influenza og Kylie Jenner passede sin modelkarriere. Derfor kunne de ikke være med til at hylde Caitlyn Jenner. (Privatfoto)
Khloé Kardashian lå hjemme med influenza og Kylie Jenner passede sin modelkarriere. Derfor kunne de ikke være med til at hylde Caitlyn Jenner. (Privatfoto)

Opbakningen til en kvindelig udgave af deres far har været massiv fra hele Jenner/Kardashian-klanen, siden Bruce Jenner skiftede køn og nu er kvinde.

Caitlyn Jenner, som den tidligere OL-vinder nu kalder sig, har gennem hele forvandlingsprocessen fastholdt, at selvom hun nu går i høj hæle, kjole og har neglelak på, så er hun stadig far til sine seks børn og fire bonusbørn.

Det koster store summer for tv-stationen at få lov til at følge Bruce Jenners skfite til Caitlyn Jenner. (Foto: Vanity Fair) Intl. kendte Caitlyn Jenner tjener kassen på kønsskifte

Søndag var det fars dag i USA, og den mærkedag tilbragte en god håndfuld af de ti unger på at hylde deres kvindelig far.

Burt Jenner, Casey Jenner, Brandon Jenner, Kendall Jenner samt steddøtrene Kim og Khloe Kardashian havde arrangeret noget som ufeminint som en gang offroad-kørsel for deres far.


Mandag lagde Caitlyn Jenner dette billede på Instagram.

Caitlyn troppede naturligvis op til racet med lækkert velplejet langt hår og en lys hvid sommerkjole.

Selv Kayne West så ud til at hygge sig sammen med familien. Kim Kardashian gjorde i øvrigt også alt for at hylde ham for at være en fremragende far for deres to-årige datter, North, og deres kommende søn.


Her er Caitlyn Jenner på forsiden af Vanity Fair (video: AP)