Sådan går det med Niels Hausgaard

Esbjerg kan glæde sig. Efter ti aflysninger er han klar igen

Fra næste onsdag er Niels Hausgaard klar til at give den gas igen. Foto: Per Lnager
Fra næste onsdag er Niels Hausgaard klar til at give den gas igen. Foto: Per Lnager

Det var en sløj og afkræftet Niels Hausgaard, der 1. februar måtte smide håndklædet i ringen og lægge sig.

Den 71-årige vendelbo havde pådraget sig en alvorlig lungebetændelse, som kostede ham en indlæggelse på hospitalet og gjorde det nødvendigt at aflyse shows på hans igangværende turné.

Syg Hausgaard: Så slemt står det til

Den folkekære entertainer er ellers ikke en mand, der aflyser, men lungebetændelsen havde så godt tag i ham, at hele ti planlagte koncerter måtte aflyses.

- Jeg plejer ikke at aflyse, og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har gjort det. Men jeg kunne ikke mere. Jeg er helt flad, og der er ikke noget at gøre. Jeg har fået en gang lungebetændelse, der vil noget. Det er surt, sagde den troubaduren og revseren i forbindelse med første aflysning til BT.

Men nu ser det anderledes ud.

Hausgaard indlagt og aflyser

- Niels Hausgaard er bestemt ved at være frisk igen. Han har besluttet, at han fortsætter sin turne fra på onsdag i næste uge, og vi begynder i Esbjerg, oplyser hans agent Tess Pedersen fra TP Production.

Det var ikke muligt at få fat i Hausgaard selv, men hjemmesiden viser, at esbjergenserne har set frem til det nordjyske besøg, for hvert et sæde er solgt i Tobakken, som salen hedder.

Entertaineren fortalte til pressen, at han havde gået og hostet og hakket længe, og at der pludselig stødte feber til. Men også her kan Tess Pedersen berolige:

- Da jeg var sammen med ham for et par dage siden, hostede han slet ikke sådan mere, så han er frisk lige om lidt, lød det.