Annonce:
Annonce:

Sådan snyder snedig Mascha Vang datteren til sutte-stop

Blogger Mascha Vang har brugt en helt speciel metode til at få datteren til at smide sutten på én dag

Mascha Vang og datteren Hollie Nolia. Foto: Mogens Flindt
Mascha Vang og datteren Hollie Nolia. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Selv om Mascha Vang ikke længere bor sammen med datteren Hollie Nolias far, den tidligere racerkører Nicolas Kiesa, så har den 37-årige blogger ikke problemer med børneopdragelsen på egen hånd.

I hvert fald ikke, hvis man skal tro hendes nyeste blogindlæg på maschavang.dk.

Her fortæller realitybaben om sin snedige strategi, der skulle få Hollie Nolia til at smide sutten, i det øjeblik hun fyldte fire år. Og den strategi har tilsyneladende virket helt efter planen.

Mascha væk på datters fødselsdag: - Svigter mit barn

I hvert fald har Hollie Nolia mod al forventning næsten ikke talt om sin sut siden sin fødselsdag den 5. oktober. Og Mascha Vang havde da også på forhånd besluttet, at der ikke skulle gøres et stort nummer ud af overgangen.

Annonce:

- Jeg har flere gange sagt til hende, at når man er fire år, så kan man ikke lide sutten mere, for den smager bare så grimt, når man er blevet så stor, skriver Mascha Vang i blogindlægget.

Babe-battle: Brunetten eller blondinen?

Ked af det
Men selv om Hollie Nolia havde svært ved at tro sin mor, så meddelte hun alligevel på sin fødselsdag, at det nu var slut med sutten.

- På andendagen var hun lidt ked og sagde, at hun bare gerne ville være lille igen, så hun kunne få sutten. Det varede egentlig kun kortvarigt, og hun har ikke nævnt sutten siden, skriver Mascha Vang i blogindlægget.

Mascha Vang ser rødt: Opfør jer ordentligt i trafikken

Blogger-moren havde ellers forberedt sig på det værste og bevæbnet sig med et produkt mod neglebidning, som hun i værste tilfælde kunne smøre på sutten. Men det blev altså ikke nødvendigt, lyder det fra den stolte mor.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: