Sanne Salomonsen afslører: Derfor gør vi comeback

Det har længe været i hendes tanker, og derfor var Sanne Salomonsen heller ikke i tvivl, da muligheden kom

Sanne Salomonsen vender tilbage i Anne Linnet Band. Foto: Mogens Flindt
Sanne Salomonsen vender tilbage i Anne Linnet Band. Foto: Mogens Flindt

Hun har haft nok at se til på det seneste med 'X Factor', men da DR i begyndelsen af året sendte dokumentarserien 'Anne, Sanne og Lis', begyndte telefonen at kime endnu mere.

Blachman sender ny stikpille til Sanne Salomonsen

I den anden ende af røret ville koncertarrangørerne høre, om Sanne Salomonsen var interesseret i at mødes med Lis Sørensen og Anne Linnet med henblik på at stable en turné på benene med Anne Linnet Band.

Svaret var et klokkeklart ja, og tidligere på ugen blev det så annonceret, at de tre sangerinder drager på turné sammen i foråret 2019 - små 40 år efter, at de begyndte at spille sammen for første gang.

- Jeg har længe tænkt på, hvordan vi ville lyde, hvis vi sang sammen i dag. Det er jo så mange år siden, og vi er blevet gamle i mellemtiden. Vi har været mange ting igennem, vores stemmer er forandrede, og vi er blevet meget mere erfarne, siger Sanne Salomonsen.

PR-foto
PR-foto

De tre kvinders fælles historie og tætte bånd er også en af årsagerne til, at hun overhovedet ikke var i tvivl om sit svar.

- Jeg holder enormt meget af dem, så derfor synes jeg, det er fedt at få lov til at være sammen med dem igen, siger hun.

Koks i X Factor: Sådan skulle det virkelig have set ud

I mange år har hun optrådt som solist, og selv om hun elsker det, er der også fordele ved igen at blive en del af en gruppe, fortæller hun.

- Det bliver så dejligt at komme ud at stå med sine veninder igen. Når man er solist, står man der altid alene, men her står vi tre voksne kvinder sammen. Det skaber en tredobbelt power.

Sanne skuffet efter Vita-exit: Det er så tarveligt

De tre pop- og rockkvinder har allerede besluttet, at grundstammen i repertoiret til koncerterne bliver sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band.

Men publikum kan formentlig også forvente, at trioen smider nogle nyere numre ind, lover Sanne Salomonsen.

- Jeg ville synes, det var mærkeligt, hvis vi ikke spillede nogen af de sange, der er lavet i de nogle af 30 år, der er gået.

- Vi har jo haft mange hits hver især siden. Dem kunne folk måske godt tænke sig at høre, siger sangerinden.

Koks i X Factor: Deltager blev helt sort i hovedet

På turnéen lægger de tre sangerinder vejen forbi Aalborg, Aarhus, Herning, Odense og København.

Første koncert er den 16. maj 2019 i Gigantium i Aalborg, mens turnéen afsluttes i Royal Arena i København den 31. maj.