Sarah Grünewald: Min søn skal opereres

Det er sønnens anden operation. Og det bliver også den sidste i denne omgang, fastslår værtinden

Det er ikke småting Sarah Grünewalds søn har været igennem.

I marts sidste år blev 'Vild med dans'-værten mor for første gang, da lille Luis kom til verden. Han blev født med en dobbelt symmetrisk læbespalte og en ganespalte. I august sidste år blev han derfor opereret, men snart skal han under kniven igen.

Grünewald afslører sin fortid: Jeg var kriminel

Det fortalte Sarah Grünewald, da hun troppede op på den røde løber til Cirkusrevyen.

- Min søn skal opereres i ganen. Det er anden og sidste operation i hans unge år. Sommeren er sat af til at kunne hygge om ham og være der for ham før, under og efter han skal opereres, fortalte Sarah Grünewald til Ekstra Bladet.

Sarah Grünewald havde taget sin mor med på den røde løber. Foto: Mogens Flindt
Sarah Grünewald havde taget sin mor med på den røde løber. Foto: Mogens Flindt
 

Den lille familie er tilknyttet Rigshospitalet, og Sarah Grünewald understregede, at man føler sig i meget trygge hænder.

Sarah Grünewald smider tøjet

Nogle ville måske lade sig slå ud af at se sit barn gennemgå operationer i så ung en alder. Men sådan tænker Sarah Grünewald ikke.

- Det kunne jo være meget værre. Jeg er førstegangsmor, så jeg ved jo heller ikke bedre. Han kunne have haft hvad som helst, og så var jeg gået igennem det med ham. Jeg er med i hans sygdomsforløb, og det er ligeså meget vores virkelighed, at han er født med det, sagde hun og forsøgte at sætte tingene i perspektiv.

- Vi er inde på Rigshospitalet, og der bliver tingene sat i perspektiv, når man ser kræftsyge børn. Det her er en kosmetisk ting, som Luis skal igennem, og der er vi bare nogle seje forældre, som holder sammen. Det skal nok gå, smilede hun.

Sarah Grünewald forventer, at sønnen skal opereres i juni eller juli.

Du kan se billede af Sarah og sønnen her.