Sarah Louise indlagt: I fare for at føde for tidligt

Kendis-bloggeren venter sit tredje barn, og er nu indlagt med fare for, at fødslen går i gang allerede i uge 32

Sarah Louise Christiansen har i forvejen to børn, som også er født før tid - men ikke så tidligt som uge 32. (Privatfoto)
Sarah Louise Christiansen har i forvejen to børn, som også er født før tid - men ikke så tidligt som uge 32. (Privatfoto)

Læs Sarah Louises graviditetsdagbog hver uge på ekstrabladet.dk og følg den smukke blogger for flere nyheder på sarahlouise.dk

Normalt skal en baby ligge trygt og godt i sin mors mave i cirka 40 uger, men det er ikke sikkert, at det kommer til at forløbe sådan, når Sarah Louise skal have sit tredje barn, sønnen August. Lige nu er hun nemlig indlagt på grund af plukveer.

- Jeg har simpelthen ikke haft overskud til at skrive før nu, og lige nu er klokken 03.50 om natten, og jeg kan ikke falde i søvn, skriver Sarah Louise på sin blog.

Sarah Louise blev i går indlagt med smerter og plukveer, men hun er kun i uge 32 af sin tredje graviditet, så lillebror skal slet ikke ud endnu.

- Jeg forsøger virkelig at gribe det her positivt an og tænke på al det gode. Først tænkte jeg, at jeg nok bare ville blive tjekket og sendt hjem igen hurtigt. Men da de kom med lungemodner og en gut fra neonatal afdelingen kom ned og viste billeder af indlæggelsesforløb, kuvøser og babyer født i uge 32, så vidste jeg jo godt, hvad klokken havde slået, skriver hun.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Nu til det positive. Hver dag tæller, og jeg har trods alt ikke født endnu. Han er umiddelbart en fin stor størrelse kontra alder, og ved sidste scanning var alt, som det skulle være for babyen, skriver Sarah Louise, som i dag skal modtage anden lungemodner.

- Så er vi så godt som muligt dækket ind, skulle han komme torsdag, fortæller bloggeren, der er glad for at være i gode hænder.

- Det er godt, jeg er her på sygehuset, i tilfælde af mit gamle ar brister, og på trods af at det er for tidligt, så er generne ret lave i forhold til fødsler før uge 32.

- Nu mangler jeg bare, at I sender lidt bøn og positiv energi min vej, så jeg først og fremmest kan holde ham inde til torsdag, hvor lungemodneren virker 100%, og er vi rigtig heldige så går smerter og plukveer i sig selv, og jeg kan tage hjem torsdag. Sker det, så er næste mål at han holder til mindst uge 34, skriver Sarah Louise.

Gravide Sarah Louise: Baby skal beholde moderkagen

Sarah Louises graviditetsdagbog: Manden er rejst

Sarah Louises graviditetsdagbog: Bekymret efter scanning

Gravide Sarah Louise: På akut-afdelingen med smerter

(Se Sarah Louises andet kejsersnit af datteren Alma herunder)

Sarah Louise: Min baby sparker mig gul og blå

Sarah Louise: Jeg er presset og udkørt

Sarah Louise: Jeg kaster op i munden på mig selv

Sarah Louise var i chok hos jordemoderen

Sarah Louise: De kunne ikke finde hjertevæg på ufødt baby

Sarah Louises graviditetsdagbog: Vildt vægttab og lige så vildt hysteri

Sarah Louises graviditetsdagbog: Frygt ikke gråden

Sarah Louises graviditetsdagbog: Den frygtede scanning

Sarah Louises graviditetsdagbog: Mærker allerede liv

Sarah Louises graviditetsdagbog uge 11: Er der en eller to babyer?

Følg Sarah Louises graviditet uge for uge