Sarah Louise: Min baby sparker mig gul og blå

Kendis-bloggeren venter sit tredje barn og skriver eksklusivt om sin graviditet på ekstrabladet.dk

Der bliver sparket godt indefra i Sarah Louises mave. (Privatfoto)
Der bliver sparket godt indefra i Sarah Louises mave. (Privatfoto)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Ved min første tur til jordemoder fik jeg besked på at jeg skulle på hospitalet og tjekkes for sukkersyge, siger Sarah Louise.

Sarah Louise var i chok hos jordemoderen

- Men jeg er ret sikker på, at jeg ikke har sukkersyge og dukkede mentalt forberedt op på hospitalet i dag. Rent praktisk havde jeg så slet ikke forberedt mig godt nok, og det var på trods af, at jeg havde læst alt i brochuren om, hvad  jeg havde i vente. Jeg havde blandt andet læst, at man skulle afsætte mindst to timer til undersøgelsen og derfor skulle tage læsning med. Jeg var lidt for sent på den, så jeg tænkte, jeg bare lige skulle op og drikke det der sukkervand, og så kunne jeg smutte ned og hente et blad, siger Sarah Louise og fortsætter:

- Men sådan skulle det ikke være. Jeg fik nemlig at vide, at jeg havde cirka tre minutter til at drikke kanden med sukkervand, hvilket er en udfordring, når man er kvalm og meget sulten. Jeg er typen, der kan kaste op, bare jeg tænker på noget ulækkert. Så jeg sidder der og laver bræklyde, imens jeg nærmest i panik bunder det ene glas efter det andet, imens jeg prøver at fokusere på vigtigheden af denne test. Tisse skulle jeg også, men det må man heller ikke. Jeg sad på en hård stol og hostede og snottede og skulle drikke det der skide sukkervand, og der skulle jeg så sidde i to timer. Gå rundt måtte jeg heller ikke.

Sarah Louise: Jeg er presset og udkørt

- Fordi jeg har bækkenløsning spurgte jeg så, om jeg måtte ligge mig på stolene, da jeg ikke kan sidde ret op og ned på en metalstol i to timer. Heldigvis forbarmede de sig over mig, og jeg fik lov at hoste videre liggende i en blød seng på en tom stue. Det gjorde det hele lidt nemmere.

- De to-tre timer går, og jeg er så sulten efter at have fastet siden klokken 6, at jeg nærmest kun kan tænke på mad. Klokken er 12.30, og jeg er så svimmel og ryster, så jeg næsten ikke kan låse min hoveddør op. Så et godt råd fra mig til kvinder, der skal have sådan en sukkersygetest; 'tag madpakke med'.

- Resultatet på testen, om jeg har sukkersyge eller ej, får jeg først om et par uger.

Sarah Louise: Jeg kaster op i munden på mig selv

- Jeg er nu 26 uger henne, og min baby skulle veje omkring de 900 gram. Jeg har dog en stærk fornemmelse af, at han er større end gennemsnittet. Han sparker som en gal, og jeg synes egentlig ikke, at det er særlig rart. Jeg kan blive helt forskrækket, når han sparker igennem, og det føles som om, at jeg bliver tæsket af en kanin på coke på indersiden af min mave. Og det er især kl. 21-23 om aftenen, når jeg gerne vil sove og så kl. 05-06 om morgenen. Jeg glæder mig afsindig meget til at møde ham, og til at han er færdig med at sparke mig gul og blå i mine indvolde.

Læs Sarah Louises graviditetsdagbog hver uge på ekstrabladet.dk og følg den smukke blogger for flere nyheder på sarahlouise.dk

TV: Se Sarah Louise få kejsersnit

Sarah Louise: De kunne ikke finde hjertevæg på ufødt baby

Sarah Louises graviditetsdagbog: Vildt vægttab og lige så vildt hysteri

Sarah Louises graviditetsdagbog: Frygt ikke gråden

Sarah Louises graviditetsdagbog: Den frygtede scanning

Sarah Louises graviditetsdagbog: Mærker allerede liv

Sarah Louises graviditetsdagbog uge 11: Er der en eller to babyer?

Følg Sarah Louises graviditet uge for uge

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Lad os hermed rose de radikale