Saszeline er i tvivl: Skal jeg have flere børn?

Sangerinde Saszeline Sørensen er i tvivl om, hvorvidt hun vil have flere børn. Hun vender og drejer det flere gange

Den 34-årige sangerinde Saszeline Sørensen rykker snart teltpælene til Barcelona. Et nyt liv med en ny tilværelse i et varmere land begynder til august.

Flytningen bliver sammen med sin familie og kæreste. Saszeline har nemlig to børn, Sean og Dexter, der skal rejse med. Men hvorvidt der bliver en familieforøgelse i Spanien er endnu uvist.

- Det ligger ikke i kortene lige nu. Men man skal aldrig sige aldrig. Jeg er 34 år. Jeg skal nok nå det, hvis det er, siger hun til Ekstra Bladet, da vi mødte hende til Danish Beauty Award.

Dansk popstjerne flytter til udlandet

Derfor er hun i tvivl
Saszeline Sørensen har utrolig meget om ørerne for tiden. Udover at hun snart flytter til Barcelona, så arbejder hun også dagligt på sin blog.

Hun er derfor i tvivl, om der vil være tid til et tredje barn i fremtiden.

- Jeg elsker at have tid til mine børn, og jeg elsker at have tid til mig selv. Hvis jeg får en til, så er tiden der bare ikke. Jeg er meget fremme og tilbage med det, siger hun til Ekstra Bladet.

Saszeline: Derfor deler jeg ikke billeder af min kæreste

Deler ikke billeder af kæresten
Hvis sangerinden dog vælger at få flere børn. Så bliver det formentlig med kæresten, som hun har Dexter med. Man ser ham ikke meget i medierne eller på sociale medier. Men det er der en bestemt forklaring på.

- Han er ikke en offentlig person, og har aldrig ønsket at være det. Han kan simpelthen ikke lide det, har hun tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

Saszeline forsikrer, at parret altså ikke er i problemer. De har det skønt og glæder sig til deres nye fremtid sammen.