Scorede kassen på hussalg: Disse luksusboliger kan Alex købe

Grevinde Alexandra har tjent millioner på salget af sin villa på Svanemøllevej

Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

17 millioner kroner. Så meget kan grevinde Alexandra stoppe i lommen efter salget af villaen på Svanemøllevej på Østerbro i april, og med det beløb kan grevinden købe luksuslejlighed uden at låne så meget som en krone i banken.

Den forhenværende prinsesse har tidligere givet udtryk for, at næste skridt for hende er en herskabslejlighed i København - og med gevinsten på 17 millioner kroner, efter at ejendommen blev solgt for 23 millioner kroner, kan grevinden vælge og vrage i jagten på sit næste hjem.

Så meget fik Alexandra for villaen

Boligsiden Boliga har fundet nogle bud på en fremtidig bolig for Alexandra:

1. Udsigt til Kongens Have
For 15.750.000 kan grevinden købe en lejlighed i Sølvgade i centrum af København, der ifølge mægleren er 'en majestætisk bolig'. Her vil hun få 7 værelser, 262 kvadratmeter og udsigt til Kongens Have.

Se billeder af boligen her.

2. Lejlighed i Bohrs Tårn
For 15.995.000 kan en luksuslejlighed i Bohrs Gade i den gamle Carlsberg-by blive grevinde Alexandras, skriver Boliga. Lejligheden er på 191 kvadratmeter og med panoramavinduer, hvor der er udsigt over byen.

Foto: Living Home
Foto: Living Home
 

Foto: Living Home
Foto: Living Home
 

3. Michael Laudrup som nabo
En tredje mulig bolig for grevinde Alexandra kan være en penthouse-lejlighed i Strandgade på Christianshavn, der koster 16.900.000. For prisen får man 269 kvadratmeter, fire værelser og udsigt til blandt andet den tostjernede Michelin-restaurant Noma og Operahuset. Hvis grevinde Alexandra vælger at flytte ind her, kommer hun ifølge Boliga til at bo i samme lejlighedskompleks som Michael Laudrup. 

Se billeder her.

4. 286 kvadratmeter på Østerbro
Vil grevinde Alexandra gerne blive på Østerbro, er en lejlighed i Østbanegade en mulighed. Den kan erhverves for 12.800.000 kroner og er på 286 kvadratmeter.

Ifølge ejendomsmæglerfirmaet Siesbye Kapsch er der tale om en ejendom med store herskabslejligheder, som 'samfundets spidser har benyttet igennem de sidste 100 år'. Der er tale om en fredet ejendom med 'skønne, gamle detaljer'. Se billeder af boligen her.

Alexandra færdig i Unicef

Solgte villa for 23 millioner
Grevinde Alexandra satte i februar sin villa på Svanemøllevej på Østerbro til salg for 25 millioner kroner. Blot to måneder senere slog en køber til - grevinden måtte dog slå to millioner af prisen.

Alexandra og Martin blev lynskilt på nettet

Villaen på Svanemøllevej fik Alexandra foræret af sin eksmand, prins Joachim, da de blev skilt i 2005. Og med salget kan hun stikke en pæn fortjeneste i lommen.

Ifølge tingbogen er der optaget lån i ejendommen for 6.195.000 kroner. Fratrukket de 23 millioner giver det en gevinst på små 17 millioner kroner til grevinden, der modtager 2,3 millioner kroner om året i apanage.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+