Scorede sin 'Vild med dans'-partner: Jeg savner hende konstant

Sidste sæson dansede de sig ikke kun ind i seernes hjerter, men også hinandens

Det forelskede par på den røde løber torsdag aften. Foto: Mogens Flindt
Det forelskede par på den røde løber torsdag aften. Foto: Mogens Flindt

Mille Funk og Mathias Käki Jørgensen dannede i sidste sæson par i 'Vild med dans'.

Efter programmet udviklede følelserne sig, og i april bekræftede de, at de datede, hvilket senere udviklede sig til et parforhold.

Vild med dans-stjerne gik i panik: Flyet måtte vende om

Torsdag troppede de så op på den røde løber til Zulu Comedy Galla, hvor kærligheden naturligvis var et tema.

- Det går dejligt med kærligheden, lød det fra en glad Mille Funk, der blev suppleret af Matthias Käki, der har en rolle i den kommende teateropsætning af SKAM.

- Vi er glade, og jeg savner hende konstant. Det gør jeg. Vi ser ikke hinanden så meget, fordi hun træner, og jeg laver SKAM, men vi har lige et par aftentimer sammen, og det er bare lige i en periode i efteråret og starten af vinteren, smilede han.

Foto: Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt

Mille Funk og Mathias Käki har dannet par i to måneder, men månedsdagen blev ikke ligefrem markeret med fest og bravour.

- Vi havde to-månedersdag her forleden, men det havde vi glemt begge to. Pyt, pyt, grinede Mille Funk, imens Mathias Käki kiggede ned mod gulvet og udbrød:

- Jeg glemte den i hvert fald.

Sløret er løftet: Her er parrene til årets 'Vild med dans'

Når teateropsætningen af SKAM og 'Vild med dans' er slut, vil de gerne ud og rejse, men først skal der fokuseres på arbejdet.

Mille Funk har i år fået tv-værten Christian Bækgaard som partner i danseprogrammet.

- Vi er kommet godt i gang med træningen, og der er kun en uges tid til premieren, så jeg begynder at blive spændt kan jeg mærke, fortalte hun.

- Hvordan er Christian Bækgaard som partner?

- Som han siger, har han aldrig danset før - kun sene aftener til fester, og vi startede ret meget fra scratch. Men hans gåpåmod er helt vildt, og han vil det så gerne. En af hans største styrker er, at han tør. Når jeg siger, han skal leve sig ind i rollen og være en latinmand, så gør han det og føler den. Det håber jeg vil smitte af, lød det håbefuldt.