Annonce:
Annonce:

Scorer kassen: Linse tager 40.000 kroner for autografer

Linse Kessler skriver ikke autografer til sine fans for småpenge

Linse tager 40.000 kroner for at skrive autografer. Foto: Mikkel Tariq
Linse tager 40.000 kroner for at skrive autografer. Foto: Mikkel Tariq
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I et nyt interview med Børsen fortæller realitystjernen Linse Kessler om sit forhold til penge.

Her kommer den tatoverede brystbombe også ind på, hvor meget hun tager for at skrive autografer, når de mange fans af realityshowet 'Familien fra Bryggen' kommer til storcentre overalt i Danmark.

- Første gang, jeg blev inviteret ud til autografskrivninger, var i Aalborg Storcenter, og de tilbød 15.000 kr. plus moms. Det takkede jeg ja til, men fandt hurtigt ud af, at det ikke kunne svare sig. Slet ikke, hvis jeg skulle dele med nogle, fortæller hun i interviewet.

Derfor var det heller ikke pengene, der var det vigtigste i starten for Linse, når hun skulle ud og møde sine fans.

-  Så tænkte jeg, nja... det er måske ikke så god forretning nu, men promoveringen, og at vi hygger os med vores fans, det er ret vigtigt, siger hun.

Annonce:

Men de 15.000 kroner viste sig ikke at være helt nok for Linse Kessler, fordi det kan være anstrengende at skrive så mange autografer, når man bliver mere og mere kendt.

- Det er skidehårdt at skrive autografer, så jeg gør det sjældent. Men nu tager jeg 40.000 kr. for det, fortæller hun i interviewet.

Hun fortæller også videre i interviewet, at man ikke bliver rig af at lave tv, men at hun har været rigtig god til at være sig selv, og det er der penge i.

- De fleste kan jo et eller andet, jeg er bare rigtig god til at være Linse, siger hun.

Linse tjener penge på at være sig selv. Foto: Jonas Olufson
Linse tjener penge på at være sig selv. Foto: Jonas Olufson
 

I gang med projekter i Spanien
Linse er lige nu i Spanien, hvor hun ifølge sin Facebookprofil er ved at få styr på enderne i forhold til kommende projekter.

Annonce:

- Jeg er i Spanien på ‘nu skal det hele på plads-tur’ og jaaaa så blir det en forandring og en fed oplevelse, jeg kan tage med mig resten af livet. Jeg kan ikke vente med at fortælle og dele det hele med jer, men så snart alt er på plads, så kommer I selvfølgelig til at kunne følge med på mit eventyr, skrev hun på Facebook.

Realitystjernen afslørede også mandag, at hun for nyligt har fået sig en helt ny tatovering på halsen, som hun er rigtig glad for.

Til Ekstra Bladet fortalte Linse, at tatoveringen er en, hun har ønsket sig længe.

- Jeg har længe ønsket mig noget fyldigt på halsen, men jeg havde jo tre mindre tekster og et flag i forvejen, men så for 14 dage siden tog jeg beslutningen og gjorde det. Så det gamle er nu dækket, og den eneste af teksterne, jeg skal have genskabt et andet sted er 'All dogs are angels'. Jeg ved, at nogen vil se skævt til min beslutning, men så er det jo godt, det ikke er dem, der skal løbe rundt med den på deres krop. Jeg er utrolig glad for den, sagde hun til Ekstra Bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Se billederne

Annonce:
Er det et tricktyveri, hr Wammen?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: