Annonce:
Annonce:

Scorer nyt job

Tommy Ahlers skal være adjungeret professor på DTU, hvor han håber at kunne gøre en forskel for samarbejdet mellem universitetet og erhvervslivet

Tommy Ahlers kan smile over at have landet en ny tjans. Foto: Jens Dresling
Tommy Ahlers kan smile over at have landet en ny tjans. Foto: Jens Dresling
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Han har været minister, iværksætter og investor på tv, og nu kan Tommy Ahlers også føje titlen adjungeret professor til CV'et.

I en pressemeddelelse oplyser DTU, at man har ansat Tommy Ahlers med et håb om, at han kan styrke sammenhængen mellem forskning og erhvervsliv.

'Jeg vil bruge den stemme, jeg har som iværksætter og tidligere politiker til at bane vejen for flere samarbejder mellem universitetet og erhvervslivet', siger Tommy Ahlers i pressemeddelelsen.

I forvejen har Tommy Ahlers haft sin gang på universitet, hvor han har været gæsteforelæser på et iværksætterkursus. Men han håber at kunne gøre endnu mere for at sparke gang i iværksætteriet.

Annonce:

'Hvad er afgørende for at lykkes med at få flere fra den akademiske verden til at starte deres egen virksomhed? Det er noget af det, jeg glæder mig til at involvere mig i. Jeg vil også arbejde for, at investorer og andre, der ikke har den store berøring med DTU, får øjnene op for de muligheder, som DTU ligger inde med', siger han.

Tommy Ahlers har særligt fokus på grønne startups, og i den netop afrundede sæson af 'Løvens hule' var han da også tilbage flere gange for at investere i netop bæredygtige virksomheder. Læs den historie her.

Er du vild med den store tv-succes, så kan du læse mere om de to nye investorer her. Hvis du derimod hellere vil med bag kulissen i Løvens hule, så skal du blot klikke her.

Hør Jens 'The Beast' fortælle om sit liv med kriminalitet, træning og et misbrug af paraffin-olie i podcasten 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: