Se billederne: Christopher skifter køn

Det er ikke længe siden popstjernen og kæresten købte ny lejlighed, og den blev i weekenden fejret med vild kostume-indflytterfest

Normalt ser man kun Christopher som mand. Men nu prøver han sig med noget andet. Foto: Mogens Flindt
Normalt ser man kun Christopher som mand. Men nu prøver han sig med noget andet. Foto: Mogens Flindt
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den 25-årige popsanger Christopher og kæresten Cecilie Haugaard brugte i starten af marts intet mindre end en lille formue på 11,9 millioner, på at købe en lejlighed på Christianshavn.

Christopher bruger formue på luksuslejlighed

Og sådan en ny dyr lejlighed, den skal da naturligvis fejres med en indflytterfest af højeste kaliber. I følge BT skete det lørdag aften og det var vidst ikke en hvilken som helst fest.

Planen for aftenen var, at Christopher og model-kæresten skulle holde en privat fest i lejligheden for at vise gemakkerne frem og dernæst skulle de angiveligt tage videre til Chateau Motel, hvor ejerne stod klar med en kæmpe udklædningsfest med titlen 'Christopher og Cilles Costume Party'.

Ikke kun for VIPs
Natklubmedejeren Simon Lennet fortæller, at han blev inspireret til festen af det nu fraskilte par Heidi Klum og sangeren Seal, der ofte holdt store udklædningsfester i New York.

- Jeg læste for et par måneder siden en artikel om de her drenge, der holder Heidi Klums fester. Vi arbejder sammen med dem under modeugen, så vi tænkte, vi ville tage lidt pis på dem ved at kalde Christopher og Cecilie for de danske Heidi Klum og Seal. Vi spurgte Christopher, og de var selvfølgelig klar på det, så længe det ikke blev en lukket fancy VIP-fest. Alle skulle kunne komme ind, så bare de er klædt ud, fortæller Simon Lennet til BT.

Fra mand til kvinde
Og det lader til, at Christopher og Cecilie gik all in på deres udklædning, hvis man ser på popsangerens Instagram profil.

På billedet nedenunder, som sangeren har lagt op lørdag eftermiddag, er man nemlig en Christopher iført en måske ret så kvindelig paryk.

Senere afslørede den 25-årige sanger sammen med sin kæreste, hvad de to ville komme udklædt som. De havde klædt sig ud som Sandy og Danny fra 'Grease' - men altså Christopher som Sandy og Cecilie som Danny.

Du kan se resultatet af Chhristophers 'kvindeficering' på billedet nedenunder.

Hvordan synes du, at Christopher klarer den som kvinde? Sæt din stemme nedenunder.

Gør Christopher det godt som kvinde?

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+