Se billederne: Så smuk var Kesslers brud

I torsdags blev Mikkel Kessler og Lea Hvidt gift ved at storslået bryllup i Italen. Først nu viser de billeder frem fra deres store dag. Se dem her

Nu hedder de hr og fru Hvidt Kessler. Foto: Thomas Sjørup
Nu hedder de hr og fru Hvidt Kessler. Foto: Thomas Sjørup
Følg Danske kendte

I torsdags blev bokseren Mikkel Kessler gift med sin forlovede, bloggeren, forfatteren og den tidligere model Lea Hvidt.

Brylluppet stod i Italien på årets længste dag, og selvom Lea Hvidt lever af at blogge om blandt andet familiens liv, har de valgt at holde den store dag helt privat - i hvert fald indtil nu.

Lige nu: Mikkel Kessler bliver gift i Italien

Først i dag - flere dage efter de blev hr og fru Hvidt Kessler - har parret valgt at lægge billeder fra deres bryllup ud på de sociale medier.

For MIkkel Kessler må det have været svært at vente. For sikke en brud, han har scoret sig. Man forstår godt, hvis The Viking Warrior har været ved at sprænges for at vise hende frem. Men her er hun så på hans Instagram.


Foto: @fotografmettelyck

På sin Instagram-profil skriver Lea Hvidt, at hun stadig mangler ord ovenpå deres fantastiske bryllup.


Foto: @fotografmettelyck

Lea Hvidt - nu Hvidt Kessler - har tidligere skrevet på sin blog, hvorfor hun og Mikkel ønsker, at detaljerne fra brylluppet bliver holdt private - i hvert fald til det hele var overstået.

- Jeg forstår rigtig godt at jer der følger med eller måske bare er lidt nysgerrige, gerne vil vide hvor vi har valgt at fejre vores bryllup og ikke mindst hvornår. Men vi har valgt at holde disse ting for os selv, og jeg vil gerne fortælle hvorfor! Der er flere grunde, ligesom at der også er flere grunde til vores valg i forbindelse med brylluppet. Når offentlige personer gifter sig, eller når man gifter sig med en offentlig person, så er der selvfølgelig en vis interesse i det for pressen osv. Det er en del af gamet eller cirkusset om man vil. Mikkel og jeg har flere gange været en tur igennem møllen, og store livsbegivenheder er selvfølgelig de allerhøjst prioriterede for medierne. Det er ikke altid lige sjovt, flatterende eller rart, når andre mennesker laver et 'take' på andre menneskers begivenheder, eller mangel på samme, skriver hun.

Mikkel Kesslers kæreste afslører: Vi har mistet to børn

Mikkel Kessler og Lea Hvidt har sammen to børn - sønnen Romeo og datteren Rosa-Lia - og parret har været forlovede siden sidste sommer.

1. august skrev Lea Hvidt på sin blog, at Mikkel Kessler havde friet til hende.

- Jeg skal lige vænne mig til at det er MIG, som siger disse ord. Men det er det altså nu! For et par måneder siden kunne vi fejre vores kærlighed på tiende år, og nu skriver vi altså også under på det, skriver hun i blogindlægget, der ganske enkelt hedder 'Jeg sagde JA!'.

Seneste nyt

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.