Annonce:
Annonce:

Se billedet: Forelsket komiker hylder hustru

Nikolaj Stokholm giftede sig med Isabella Stokholm i oktober, og kærligheden blomstrer fortsat mellem parret

Nikolaj Stokholm fordybet i et tungekys med Amin Jensen. Foto: Rumle Skafte
Nikolaj Stokholm fordybet i et tungekys med Amin Jensen. Foto: Rumle Skafte
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det var kærlighed ved første blik, da den danske komiker Nikolaj Stokholm faldt pladask for studinen Isabella Jøhnke efter en optræden i Frankrig.

Siden blomstrede kærligheden mellem parret, og i oktober sidste år ringede bryllupsklokkerne for de to turtelduer, der siden har kunnet kalde sig mand og kone.

Succesfuld Zulu-serie får allersidste sæson

Lørdag kunne parret således fejre halvårsdag som ægtefolk, og det ser langt fra ud til, at parrets forelskelse er aftaget.

Heldig mand
I dagens anledning delte 'Sjit Happens'-skuespilleren et billede af sig selv sammen med Isabella, der siden oktober har kunnet kalde sig Stokholm til efternavn.

Ærlig komiker åbner om stress før bryllup

Annonce:

- I et halvt år har jeg kunnet kalde mig for verdens heldigste mand. Fordi jeg i et halvt år har været gift med det fineste, der eksisterer. Nemlig selveste fru Stokholm, skriver den 27-årige standupkomiker til billedet.

- Og så tager jeg glædeligt kysseeksemen med i pakken, tilføjer han og hentyder til den udtværede læbestift, både han og hustruen har rundt om munden.

Nikolaj Stokholm var vært til Reumert-priserne i 2016. Det er en pris til danske scenekunstnere. Foto: Michael Stub
Nikolaj Stokholm var vært til Reumert-priserne i 2016. Det er en pris til danske scenekunstnere. Foto: Michael Stub

Faldt pladask
Nikolaj Stokholm har kendt Isabella Stokholm siden 2013, hvor han optrådte for en gruppe gymnasieelever på skitur i Frankrig.

I sin klumme på det online livsstilsunivers Chrichri.dk har han tidligere fortalt, at han faldt pladask for studinen.

Se billederne: Dansk komiker giftede sig lørdag

Efter to års forhold friede han til sin udkårne, som han ynder at kalde "mussemor", og den 8. oktober sidste år kulminerede kærligheden i et bryllup i Grundtvigs Kirke i København.

Kneb tårer
Zulu-stjernen har tidligere fortalt, at brylluppet var meget følelsesladet, og at han kneb et par tårer, da han så sin forlovede gå op ad kirkegulvet.

Annonce:

- Det var på alles læber, da Frederik og Mary blev gift, at han var en rørt mand. Jeg vil sige i forhold til mig, var kronprinsen en følelseskold viking. Det stod ud af mig, så mine brilleglas duggede, og min storebror forsynede mig med servietter, skrev Stokholm i november i sin klumme på Chrichri.dk.

- Det var det smukkeste og mest højtidelige, at hun kom gående der og havde gjort sig så fin og umage - kun fordi hun vil sige ja til mig. Det kunne selv gode gamle stokkemand ikke stå tilbage for, skrev Nikolaj Stokholm.

Flere danske kendisser var på gæstelisten til brylluppet - heriblandt X Factor-værtinden Sofie Linde, tv-personligheden Bubber og komikerkollegaen Geo.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: