Se billedet: Wozniacki driller Beckham

Den danske tennisdarling luskede sig ind i baggrunden på et billede af den forhenværende fodboldhelt

I baggrunden kan man se Caroline Wozniacki skære ansigt til kameraet, mens David Beckham i forgrunden smiler til fotografen. (Foto: Instagram)
I baggrunden kan man se Caroline Wozniacki skære ansigt til kameraet, mens David Beckham i forgrunden smiler til fotografen. (Foto: Instagram)

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki var i drillehumør under årets ESPYS-uddeling, der er en årlig prisoverrækkelse til topsportsfolk.

Festlighederne tiltrak masser af celebre sportsstjerner, som blandt andre talte den forhenværende fodboldspiller David Beckham, basketball-dunkeren LeBron James og den alpine skiløber Lindsey Vonn, der er blandt Wozniackis veninder.

Den 25-årige hårdtslående dansker har på Instagram flittigt delt billeder fra festen, hvor hun blandt andet konkurrerer med Vonn om, hvem der har den højeste slids på kjolen.

 Se Wozzy til ESPYS-festen (Video: Splash)

Men Wozniacki delte også fredag aften et drille-billede, hvor hun storsmilende såkaldt photobomber en intetanende David Beckham, der poserer foran fotografen.

- Når man totalt ødelægger et billede med en photobomb, skriver den tidligere verdensetter til det sjove foto, som har fået over 15.000 likes.

Caroline Wozniacki nåede 4. runde i Wimbledon. (Foto: AP) Tennis Caroline Wozniacki hopper frem på verdensranglisten

Caitlyn Jenner fik pris for sit mod
Til uddelingen så Wozniacki blandt andre den tidligere OL-guldvinder og tv-personlighed Caitlyn Jenner modtage prisen Arthur Ashe Award for Courage for at stå frem som sit sande kvindelige jeg efter at have levet 65 år som manden Bruce Jenner.

Efter den festlige aften kan Wozniacki holde lidt sommerferie indtil august, hvor hun spiller Rogers Cup i den canadiske storby Montréal.

Under den festlige aften havde Caroline Wozniacki også sin helt egen konkurrence med sin gode veninde, den alpine skiløber  Lindsey Vonn. De konkurrerede om, hvem der havde den mest udfordrende slids i kjolen.

Caroline Wozniacki og veninden Lindsey Vonn i hård duel om at have den højeste slids (Foto: AP/EB) Tennis Wozniacki i voldsom slids-konkurrence med OL-stjerne

 

Se også Wozniacki i Sports Illustrated her

1 af 2 Wozniacki i kjole-konkurrence med sin veninde Lindsey Vonn.(Foto: Instagram)
2 af 2 I baggrunden kan man se Caroline Wozniacki skære ansigt til kameraet, mens David Beckham i forgrunden smiler til fotografen. (Foto: Instagram)