Se den rørende video: Her hjælper sanger fan med frieri

27-årige Tim spurgte Thomas Buttenschøn om hjælp til frieri - og det blev ikke det første ja, han fik. Se den rørende video her

Se videoen, hvor 27-årige Tim Nygaard Madsen får hjælp af Thomas Buttenschøn til at overraske sin kæreste.

- Jeg var meget nervøs. Det var da meget sjovt, men det var ikke det sjoveste, jeg har prøvet i verden.

Sådan lyder det fra 27-årige Tim Nygaard Madsen om minutterne op til øjeblikket, hvor han skulle fri til sin kæreste Stephanie. Selvom minutterne op til var hårde, endte det hele dog lykkeligt, da Stephanie sagde ja til frieriet, som du kan se en video af herover.

Optakten til frieriet foregik med hjælp fra sangeren Thomas Buttenschøn, der efterfølgende også skrev om begivenheden på de sociale medier.

Thomas Buttenschøn gør det ikke kun godt som sanger, men også som Kirsten Giftekniv. (Foto: Polfoto) DK MusikNYT Ååårh: Sanger hjalp fan med frieri

Ifølge den lykkelige og nu ny-forlovede Tim, var der gået næsten halvanden måned fra han spurgte musikeren, om han ville hjælpe, til planen blev udført. Og selvom ventetiden var det hele værd, var det også en hård periode, siger den forelskede Tim.

- Min kæreste har kunnet mærke, at jeg var anderledes, og jeg har været ved at afsløre det 50 gange, tror jeg, siger han til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at han særligt ved én lejlighed var lige ved at afsløre det, efter han havde hjulpet sin morfar med at male lejlighed.

- Da jeg kom hjem, sagde jeg til Stephanie, 'hold kæft hvor blev min morfar rørt'. Hun spurgte så over hvad, og så måtte jeg bare sige 'ja, over at vi malede lejlighed'. Men det var fordi, jeg havde fortalt ham, at jeg havde tænkt mig at fri, smågriner Tim.

Store Buttenschøn-fans
Han var glad for, at Thomas Buttenschøn ville hjælpe ham, for det var langt fra tilfældigt, at det netop var ham, der skulle ledsage den 27-årige sjællænder under frieriet.

- Vi synes, der er flere af hans sange, der passer rigtig godt på os, og det er blevet sådan en kæreste-ting med, at det er ham vi hører, når det skal være 'vores sange', siger han.

Samfund TV: Lavede Danmarks vildeste frieri: Hvad gør han til brylluppet?

Han fortæller, at hans 24-årige kommende kone Stephanie i første omgang ikke fattede mistanke til, hvad der skete, da sangeren pludselig mødte op, mens hun var på arbejde i Illum.

- Hun har fortalt mig, at hun først opdagede det, da hun så min lillebror, som gik bagved. Der fik hun lidt en mistanke, men hun var stadig meget i tvivl. Så hun har sagt, at det først var da hun så mig, hun kunne regne ud, hvad det var, men indtil da var hun helt paf, siger Tim Nygaard Madsen.

Meget overvældende
Som det fremgår af videoen, var Stephanie ikke et sekund i tvivl om, hvad svaret skulle være på det storslåede frieri.

- Og det er jeg meget, meget glad for, at hun ikke var, lyder det fra Tim.

Surfere og strandgæster trækker varmluftsballonen ind mod land. (Foto: AP) Samfund Her ender romantisk frieri i redningsaktion

Hele episoden har gået sin sejrsgang på de sociale medier efter Thomas Buttenschøn skrev om det, og det har været meget overvældende for den beskedne brudgom.

- Det var bare meningen, Stephanie og jeg skulle have noget, vi kunne snakke om, når vi blev gamle og fik børn, men det blev så delt med hele landet.

Parret har endnu ikke lagt planer for brylluppet, men efter det opsigtsvækkende frieri, er det ikke sikkert, det bliver noget helt ordinært bryllup.

- Vi har ikke snakket om det endnu, men jo, det kan da godt være, det også kommer til at stikke lidt af der, griner Tim Nygaard Madsen.

Du kan se hele videoen af hele frieriet i videoen over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer