Annonce:
Annonce:

Se den sjove video: Rasmus Bjerg vil være med i Gulddrengs boyband

Den populære skuespiller Rasmus Bjerg har ansøgt om at blive medlem af Gulddreng kommende boyband

Skuespilleren Rasmus Bjerg vil umådeligt gerne være en del af Gulddrengs nye boyband. Foto: René Schütze
Skuespilleren Rasmus Bjerg vil umådeligt gerne være en del af Gulddrengs nye boyband. Foto: René Schütze
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den glamourøse og ekstravagante Gulddreng overraskede i sidste uge sine mange fans og følgere med følgende nyhed: Den gyldnede popmusiker søger nemlig bandmedlemmer til et spritnyt boyband.

Derfor opfordrede den populære sanger – med det borgerlige navn Malte Fynboe Manniche Ebert – alle danske ’fuck boys’ til omgående at sende en ansøgning af sted med en lille forsmag på deres sangtalenter.

Er du en fuck boy? Så leder Gulddreng efter dig

Gulddreng har nu lækket én af de mange ansøgninger på sin Facebook-profil. Og den forhåbningsfulde ansøger er såmænd ingen ringere end den morsomme og folkeyndede skuespiller og sanger Rasmus Bjerg.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Gulddreng i Store Vega i København. Foto: Per Lange
Gulddreng i Store Vega i København. Foto: Per Lange
 

Annonce:

Raget uklar med Nik
I en humoristisk video fortæller Rasmus Bjerg, at han desværre er blevet uvenner og er raget uklar med sin musikalske partner Nik (Nikolaj Lie Kaas, red.) fra den velkendte duo Nik & Ras og derfor mangler og savner et musikalsk ståsted.

’Fugt i fundamentet’-sangeren bryster sig desuden af at have en del musikalsk erfaring og samtidig spænde bredt rent genremæssigt.

Og hvis Gulddreng skulle være i tvivl giver Rasmus Bjerg da også lige en lille smagsprøve på sin  ’fløjlsbløde’ sangstemme med R. Kelly-klassikeren ’I Believe I Can Fly’ … Se hvordan han klarede det i videoen herunder:

Den komiske duo Nik & Ras bestående af Nikolaj Lie Kaas og Rasmus Bjerg opstod i forbindelse med Zulu Comedy Galla tilbage i 2011. Gruppen hittede i første omgang med nummeret ’Fugt i fundamentet’, der dengang bl.a. debuterede som nummer ét på Tracklisten.

Sjovt billede: Sådan så Gulddreng ud for ni år siden

Annonce:

Ikke tale om karrierestop
Selvom Gulddreng for en stund har lagt sine egne musikalske og karrieremæssige ambitioner på hylden, er det ikke ensbetydende med et decideret karrierestop. Det afviste Gulddrengs manager fra Glass Management, Christian Skjølstrup, over for Ekstra Bladet i sidste uge.

Foto: Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt
 

Gulddreng har såmænd bare et utal af gode ideer, og denne gang bliver én af dem altså realiseret i fællesskab med Glass Management.

- Vi glæder os helt vildt til at se, hvad de kan, dem som sender mails ind til os. Vi er meget spændte, lød det fra Christian Skjølstrup.

- Lige nu fokusere Gulddreng på at skabe et boyband. Men han arbejder stadig videre med musikken, som han plejer, forsikrede han over for Ekstra Bladet.

I opslaget på Gulddrengs Facebook-profil skriver han, at han allerede har modtaget mange gode ansøgninger til sit boyband. Tidsfristen og skæringsdatoen er dog først på søndag klokken 20.

Koncerter aflyst på grund af skybrud

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: