Se det første billede af Pilou i Game of Thrones

I dagens afsnit af Game of Thrones springer Pilou Asbæk ud som piraten Euron Greyjoy

Pilou Asbæk er begejstret for sin rolle i Game of Thrones. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Pilou Asbæk er begejstret for sin rolle i Game of Thrones. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Der har været stor hemmelighedskræmmeri omkring den danske skuespiller Pilou Asbæks medvirken i sæson 6 af den populære tv-serie Game of Thrones, og fra HBO ville man ikke i forbindelse med det første afsnit villet frigive et billede af Pilou i rollen som piraten Euron Greyjoy, der i serien er onkel til Theon og Yara Greyjoy.

Pilou Asbæk ses her i rollen som piraten Euron Greyjoy, der i Game of Thrones er onkel til Theon og Yara Greyjoy. (Foto: HBO Nordic)
Pilou Asbæk ses her i rollen som piraten Euron Greyjoy, der i Game of Thrones er onkel til Theon og Yara Greyjoy. (Foto: HBO Nordic)
 

Se Pilou Asbæk i ny Game of Thrones-trailer

Men nu er billedet endelig blevet frigivet, fordi Pilou Asbæk medvirker i dagens afsnit. På billedet i meget mørke og blå nuancer ser man en tilsyneladende regnvåd Pilou Asbæk i rollen som piraten Euron Greyjoy.

Ekstra Bladet talte med Pilou Asbæk i september sidste år, hvor han forklarede, hvor stort det var for ham at medvirke i Game of Thrones.

- Det var helt vildt, da jeg fik den endelige besked om, at jeg havde fået en rolle i Game of Thrones. Jeg blev bare så glad, sagde Pilou Asbæk, der dog ikke måtte fortælle nogen detaljer omkring rollen i serien, der bliver sendt simultant i 175 lande og bliver set af mere end 25 millioner mennesker.

Første kig: Se Pilou i 'Ben Hur'-trailer

Fik rollen på grund af Borgen
Pilou Asbæk mener i øvrigt, at hans store rolle i den danske tv-serie ’Borgen’ var medvirkende til, at han kom ind i varmen i Game of Thrones. Og hans ord bliver bekræftet af, at de tidligere ’Borgen-skuespillere’ Birgitte Hjort og Dar Salim også har medvirket i tv-serien.

Den danske skuespiller går i fodsporene på Nicolai Coster Waldau, Birgitte Hjort Sørensen og Dar Salim i Game of Thrones.

GOT vender tilbage! Er Jon Snow død eller levende?

Her kan du se traileren for sjette sæson af HBO-serien 'Game of Thrones'