Se hans bedste scoring: Nygift landsholdsstjerne viser konen frem

Nicolai Jørgensen har haft en jubelsæson i hollandsk fodbold, og nu kan han juble lidt mere, efter han i weekenden blev gift med sin kæreste

Nicolai Jørgensen har ekstra meget grund til at smile for tiden. Foto: Jonas Olufson/ritzau/
Nicolai Jørgensen har ekstra meget grund til at smile for tiden. Foto: Jonas Olufson/ritzau/
Følg Danske kendte

Før sæsonen skiftede Nicolai Jørgensen fra FC København til hollandske Feyenoord, og det er er et skifte, der er gået over alt forventning.

Danskeren blev nemlig topscorer i ligaen, mens han også kunne juble over et mesterskab sammen med sine holdkammerater. Det første mesterskab til Rotterdam-klubben siden 98/99-sæsonen.

Bolden ruller ikke mere for Jørgensen i den her sæson, men hvis han så småt var ved at få armene ned, så er der formentlig ingen tvivl om, at de er fløjet op igen i weekenden. Her blev han nemlig gift med sin kæreste, Theresa Kofoed.

Festede i 13 timer
Og det var et bryllup, der forløb fuldstændig som det skulle - og lidt mere til. Det fortæller Theresa Kofoed til Ekstra Bladet.

- Dagen forløb fuldstændig perfekt, og bedre end vi nogensinde turde drømme om. Vi havde det smukkeste vejr, de flotteste rammer og de bedste gæster. Alt spillede. Vi var til stede og, vi er stadig høje over det hele, siger hun.

Kofoed, eller nu fru Jørgensen, arbejder som projektplanlægger, men det er nok tvivlsomt, om der er blevet planlagt meget om søndagen efter lørdagens store fest.

- Festen var fantastisk, alle blev ved til den sluttede, og vi var i gang i over 13 timer. Selv bedsteforældrene fulgte med på Balthazar (Hotel d'Angleterres champagnebar, red.), hvor festen sluttede, fortæller hun.

Nu kan parret så få lov til at nyde deres status som nygifte, mens Nicolai Jørgensen efter en lang sæson kan smække benene op og slappe af på bryllupsrejsen, der går til Seychellerne.

- Vi sidder nu i lufthavnen og er på vej. Vi glæder os helt vildt til nogle dage sammen i smukke omgivelser, slutter Theresa Kofoed af til Ekstra Bladet.

Helle Thorning-Schmidt taler ud om sit ægteskab

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.