Se Helena Christensen på stripper-stang

Den verdenskendte danske model har kastet sig ud i en helt ny hobby - og hun er ganske yndig, når hun motionerer med sin såkaldte stripper-stang

På dette billede ser Helena Christensen meget ærbar ud. Men nede i artiklen kan du se hende hænge i en stripperstang. (Foto: All Over Press)
På dette billede ser Helena Christensen meget ærbar ud. Men nede i artiklen kan du se hende hænge i en stripperstang. (Foto: All Over Press)

Selv om der kun er halvandet år til, at den nu 48-årige danske skønhed Helena Christensen fylder 50 år, er hun ikke bange for at vise sin krop frem. Det beviser hun på et helt friskt billede, hun har lagt ud på sin instagram-profil, hvor hun iført en sort badedragt hænger yndefuldt på det, som vi danskere i folkemunde kalder en stripper-stang. Men den mere politisk korrekte beskrivelse af Helena Christensens fysiske øvelser er nok, at hun er i gang med at dyrke pole fitness.

Til billedet skriver Helena Christensen:

- Udtrykket i mit ansigt skjuler den smerte, som jeg føler. Med tiden vil evnen til at gøre det ubesværet muligvis overdøve smerten. Udfordringer er gode.

Helena Christensen har i skrivende stund fået 7843 likes på sit billede, der falder i god jord hos masser af hendes 150.000 følgere på instagram.

En af hendes fans skriver blandt andet:

- Jeg kunne ikke engang forestille mig, at jeg skulle gøre det der. Men du får det til at se så let ud. Du vil være i stand til at knække valnødder med dine lår, når vi nærmer os Juleaften.

Se og Hør har også spottet, at Helena Christensen for kun en uge siden viste sine 150.000 følgere på instagram et andet smukt og frækt billede af sig selv, hvor hun står i et køkken kun iført trusser.

 

 

 

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær