Annonce:
Annonce:

Se klippet: Så grov har du aldrig set Michael fra 'Gift ved første blik'

Vi kender ham som den søde og lidt usikre fyr, der søgte kærligheden på tv, men Michael Harders har også en helt anden side

Sådan det så det ud, da Michael Harders indtog den danske standup-scene første gang.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Jeg var engang til gallamiddag hos Dronningen. Hun var rigtig flink og fortalte mig, jeg lignede en million. Jeg sagde så til hende, at hun lignede en tyver.

Sådan lød den første joke, Michael Harders fortalte, da han tog mod til sig og indtog en standup-scene for allerførst gang i Danmark.

I løbet af de godt tre minutter han fik på scenen på Thorups Kælder i Aarhus tilbage i 2014, fik han både revset syge, sulten afrikanske børn og kaldt graviditet for en allergisk reaktion på sex.

SE KLIPPET HEROVER

De grove jokes står i skærende kontrast til den Michael Harders som tv-seere tidligere på efteråret lærte at kende som den generte, usikre fyr, der aldrig havde været sammen med en pige, før han blev smedet sammen med Kathrine i 'Gift ved første blik'.

Annonce:

Men for Michael Harders har hans manglede mod til at tale med det modsatte køn ikke noget at gøre med hans mod til at stå på en scene og være grov.

Var jomfru som 27-årig: Derfor stod Michael frem på tv

- Det er to helt forskellige ting. Det handler nok om, at jeg tager en anden person på, når jeg fortæller de her grove jokes - det er ikke mig. Det er nok lidt en rolle, jeg påtager mig, siger han til Ekstra Bladet og fortsætter.

- Det er jo ikke sådan, at jeg har været genert generelt i mit liv - eller usikker. Det har primært været med hensyn til piger, siger han.

- Og så er der nok den helt afgørende forskel, at standup ikke nødvendigvis er en drøm for mig. Det betyder ikke alt. Så er det heller ikke så svært. Det med piger har været meget vigtigere, så for mig er det to helt forskellige ting, siger han.

Trykker hinandens bumser: Det er ikke det værste

Annonce:

Michael Harders har flere gang stillet op i DM i standup, og han kan sagtens finde på at gøre det igen - på hobbyplan, skriver han på sin og Kathrines fælles blog.

Her skriver Michael Harders også, at det slet ikke var i Danmark, men på den berømte standup-scene The Comedy Store i USA han fik sin egentlige debut

'En meget, meget kendt standup-klub i USA, hvor David Letterman, Jim Carrey og Richard Pryor startede deres karrierer. Det var og er jeg stadig enormt beæret over i dag'.

Læs hvordan det gik på Michael og Kathrines blog.

Michael og Kathrine blev gift den allerførste gang, de så hinanden. Parret er stadig sammen i dag. Foto: Kenneth Svanborg/DR
Michael og Kathrine blev gift den allerførste gang, de så hinanden. Parret er stadig sammen i dag. Foto: Kenneth Svanborg/DR
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: