Se mine nye bryster: - Jeg elsker dem

Christel Trubka viste stolt sine nye fortrin frem på den røde løber

Christel har været gennem noget af en forvandling. Først et vildt vægttab og så nye bryster. Her fortæller hun om vægttabet.

KUN på Ekstra Bladet: Få adgang til Reality Awards-showet HER. Vælg pakken til 49 kr.

Det var en storsmilende Christel Trubka fra 2015-udgaven fa 'Paradise Hotel', der fredag aften indtog den røde løber til Reality Awards i en gul og meget nedringet kjole.

Her kunne hun da også afsløre, at hun netop har fået lavet sine bryster, og at hun havde glædet sig til at vise dem frem i dagens anledning.

- De er lige blevet lavet. Jeg har ikke altid haft dem. Jeg fik dem lavet tredje december, så det er rimelig nyt. Der er faktisk også en uge til, at jeg må smide bh'en. Jeg må faktisk ikke rigtig gøre det i dag, men jeg har alligevel gjort det, sagde Christel Trubka med et grin.

- Jeg er meget glade for restulatet. Jeg havde 'manchest' før. Jeg gik i byen uden bh, selvom jeg ikke havde noget. Jeg følte, at der manglede det sidste, før jeg kunne have sådan nogle kjoler på, som jeg har i dag.

Drama til vanvittig prisfest: Nægter at modtage pris

Christel er bestemt glad for sit nye forparti. Foto: Jonas Olufson.
Christel er bestemt glad for sit nye forparti. Foto: Jonas Olufson.

Ifølge Christel Trubka har de nye fortrin gjort meget for hendes selvtillid.

- Det gør rigtig meget. Det sidste, jeg manglede, var mine bryster, og så mangler jeg at træne mig lidt op igen, for jeg mistede også min røv og sådan noget, sagde Christel Trubka, der den seneste tid har gennemgået et stort vægttab:

-Jeg tror, jeg har smidt 11 kilo. Det var ikke for meget dengang. Men jeg har tabt det steder, jeg ikke ønskede, så jeg vil gerne træne mig lidt op, sagde hun videre.

Drama over årets bryster: - Mine er de største og flotteste

 

Christel, da hun medvirkede i 'Paradise'. Foto: Anthon Unger.
Christel, da hun medvirkede i 'Paradise'. Foto: Anthon Unger.