Se Paradise-Amalies frække fotos

Amalie Kronil folder sig ud på nye billeder

Det var vigtigt for Amalie, at billederne skulle være smukke og smagfulde. (Foto: Janus Nielsen/Covermodel)
Det var vigtigt for Amalie, at billederne skulle være smukke og smagfulde. (Foto: Janus Nielsen/Covermodel)

21-årige Amalie Kronil fra Fredensborg var en af de mest markante deltagere i årets 'Paradise Hotel'. Ikke alene formåede hun at skaffe sig mange venner og allierede på det mexicanske luksushotel, men hun klarede også at nedbryde manges fordomme om, hvordan en platinblond brystbombe er.

Sådan så brysterne ud, da Amalie 'kun' brugte en størrelse 65K i bh- og bikini-størrelse, mens optagelserne af 'Paradise Hotel 15' stod på i efteråret 2014. Siden er hele garderoben skiftet ud, så den passer til de nye attributter. (Foto: Anthon Unger) Paradise Hotel Amalie om nye silikonebryster: Jeg er til det overdrevne

For modsat hvad man måtte tro om den unge kvinde, der snart åbner egen 'dulle-salon', som hun kalder det, i Lyngby, så var hun den mest afholdende af alle pigerne på hotellet. Ikke en eneste gang drak hun sig fra sans og samling eller kyssede med fyrene på hotellet. Og faktisk var hun den pige, der fandt det mest grænseoverskridende at gå catwalk foran fyrene på hotellet i årets 'Miss Paradise'-konkurrence og som den eneste fravalgte at gå på scenen i g-strengstrusse.

(Artiklen fortsætter under videoen med pigernes catwalk)

Amalie Kronil har fået lavet større bryster. På billedet her er det dog de 'gamle' med 650 milliliter i hver side. (Foto: Anthon Unger) TV3-reality Paradise-Amalie under kniven: Her er hendes nye bryster

- Det er en helt ny Amalie med de her billeder. Hvad var årsagen til, du ville lave dem?

- Jeg synes, det er meget stor forskel på, hvordan man viser sig selv. På 'Paradise' valgte jeg ikke selv, hvordan jeg blev klippet sammen, siger smukke Amalie, der helt bevidst beholdt toppen på, da hun fik taget billederne på Amager Strand i sidste uge.

- Folk har set mig i bikini på 'Paradise Hotel', og så kan de også se mig sådan på stranden, siger Amalie, der har modtaget meget kritik for billederne, fordi nogle finder det dobbeltmoralsk, at hun ikke ville vise sig frem i 'Paradise' men nu gerne på disse billeder.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Amalie fik taget billederne få dage efter, at hun fik taget de sidste sting fra sin brystforstørrende operation. (Foto: Janus Nielsen/Covermodel)
Amalie fik taget billederne få dage efter, at hun fik taget de sidste sting fra sin brystforstørrende operation. (Foto: Janus Nielsen/Covermodel)

- Jeg har fået meget høvl for billederne, men jeg synes slet ikke, man kan sammenligne de her nye billeder med, at jeg valgte at lade være med at udstille mig selv i g-streng på catwalken på 'Paradise Hotel', siger Amalie og fortsætter:

- Jeg føler ikke, jeg udstiller mig selv, fordi jeg har store bryster. Det er jo bare sådan, jeg har lyst til at se ud. Jeg gør det, fordi jeg synes, det er flot. Jeg gør det ikke for opmærksomhed, og jeg gør det heller ikke for, 'at fyrene så vil ha' mig'.

- Men det kan folk ikke sætte sig ind i. De skriver, jeg er en billig pige, siger Amalie og ærgrer sig over, folk har fordommene på grund af hendes udseende.

Men netop Amalies karakteristiske udseende kan være en fordel og et godt blikfang, når hun om kort tid åbner en webshop, hvor hun sælger kunstig hår, negle, kjoler og andre accessories.

Og når Amalie Kronil snart er uddannet både negletekniker og har færdiggjort kurser inden for eyelash- og hår-extensions, så er hun klar til at åbne sin butik.

- Jeg tror, det ligger i blodet at blive selvstændig og arbejde meget, siger den driftige realitydeltager.

Amalie viste sine nye bryster frem til Paradise Hotels finalefest (video: Lasse Brøndahl)

Paradise Hotel TV: Paradise-piger fortæller sexhemmeligheder

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

1 af 2 Amalie fik taget billederne få dage efter, at hun fik taget de sidste stik fra sin brystforstørrende operation. (Foto: Janus Nielsen/Covermodel)
2 af 2 Det var vigtigt for Amalie, at billederne skulle være smukke og smagfulde. (Foto: Janus Nielsen/Covermodel)