Se Sidney Lees 'hemmelige' kæreste

Det var ikke meget, Sidney Lee ville fortælle om sin kæreste, da Ekstra Bladet mødte ham på den røde løber

Se Sidney Lees 'hemmelige' kæreste

Mød Sidney Lees 'hemmelige' kæreste i videoen. Redigering: Christian Ørtoft

Det var ikke ligefrem meddelsom, Sidney Lee var, da Ekstra Bladet mødte ham på den røde løber ved finalefesten for årets 'Paradise Hotel', og samtalen sporede sig ind på hans kærlighedsliv.

For jo, han ville godt bekræfte, at han har en kæreste, men han ville ikke fortælle, hvem hun var, eller hvad hun lavede.

Det gør han kun, når hun også er til stede, lød det venligt fra den ikoniske realitystjerne.

12 år med 'Paradise Hotel': Det brugte vi pengene på

Det kan naturligvis vække en smule undren, da Sidney Lee og Mary Ann, som hun hedder, flere gange er troppet sammen op på den røde løber til forskellige events. Dagen derpå fik Sidney Lee derfor et opkald. For er de stadig sammen?

- Vi er stadig sammen. I går kunne hun bare ikke være med, og jeg havde lovet ikke at tale om hende, fortæller han venligt over telefonen.

Sidney Lee på et billede fra 2009. Han er blandt andet kendt fra programmer som: 'Singleliv', 'Blod, sved og springskaller' og 'Divaer i Junglen'. Foto: Henning Hjorth
Sidney Lee på et billede fra 2009. Han er blandt andet kendt fra programmer som: 'Singleliv', 'Blod, sved og springskaller' og 'Divaer i Junglen'. Foto: Henning Hjorth
 

Bieber kvajer sig: Skulle synge på spansk, men så gik det helt galt

Her bekræfter han også, at kæresten er den samme, som Ekstra Bladet mødte i forbindelse med den amerikanske valgkamp, hvor Ekstra Bladets reporter snakkede om USA med parret.

Ellers ønsker han ikke at fortælle mere om hende.

- Men Sidney, I har jo snakket om jeres forhold flere gange i medierne. Bor I sammen, hvor seriøst er det. Kan du ikke give lidt?

- Hun er her ikke lige nu. Hun er ude og shoppe. Jeg vil helst ikke snakke om hende, når hun ikke er her, lyder svaret.

'Paradise'-Caroline: Kritikken har været latterlig

Det må man naturligvis respektere. Over for Realityportalen har parret dog tidligere fortalt, at de mødtes i byen, og at Mary Ann arbejder på en ungdomsskole for handicappede børn.

Hvis du er nysgerrig for at se, hvem den 'hemmelige' kæreste er, kan du møde hende i videoen over artiklen.