Se smykkedesignerens private paradis

Jannik Olander er arbejdsnarkoman, og snart får han selskab af modelkæresten, Nicoline Toft, i luksusvillaen i Los Angeles

Tagterrassen med udsigt over Hollywood ligger ud for mit soveværelse - det er altså fedt at vågne op til den her udsigt hver morgen. (Foto: Anthon Unger)
Tagterrassen med udsigt over Hollywood ligger ud for mit soveværelse - det er altså fedt at vågne op til den her udsigt hver morgen. (Foto: Anthon Unger)

Det er fra den luksuriøse villa med udsigt over Hollywood Hills i Los Angeles, at Jannik Olander styrer sin verdensomspændende succes smykkefimaet Nialaya. Og den 39-årige dansker lægger da heller ikke skjul på, at arbejdet er både centrum og drivkraft i hans amerikanske tilværelse:

- Jeg arbejder sjældent under 100 timer om ugen, men jeg elsker det, jeg laver, og føler mig på ingen måde stresset. Rent faktisk er det sidste, jeg tænker, når jeg går i seng, at jeg glæder mig til stå op og læse de arbejdsmails, der er tikket ind i løbet af natten, forklarer Jannik Olander, der ikke helt har den tilværelse, som mange går og tror:

LÆS OGSÅ: Smykkedesigneren scorer ny topmodel

- Jeg er besat af mit arbejde og lever ikke det jetset-liv, som folk tror. Jeg kender alle dem, der styrer natklubberne her i L.A., men når jeg går ud, er det altid relateret til mit arbejde med Nialaya. Jeg er ovre den tid, hvor jeg gider at stå og søbe champagne og opføre mig åndssvagt i byen. Det, synes jeg, er totalt plat, og det gider jeg ikke mere, forklarer Olander.

Kæresten flytter ind
Han var indtil december sidste år kærester med Hollywood-fruen og Playboy-modellen Masha Lund, men i dag hedder kæresten Nicoline Toft. Og om ikke så længe flytter den danske topmodel og dj til Los Angeles, så Jannik og buldoggen Emma får selskab i den lejede villa på toppen af Hollywood:

LÆS OGSÅ: Danske smykker på forsiden af Rolling Stone

- Nicoline skal stadig arbejde som model og dj i Europa, men hun har fået en kontrakt med et stort modelbureau i New York og Los Angeles og satser også meget på USA. Hun glæder sig til at flytte til Los Angeles - huset er klart, og der står allerede en bil og venter på hende.