Se video af Saszelines søn: Første træning i Barcelona

Niårige Sean har torsdag aften haft sin første træningstime på fodboldskolen i Barcelona, og han så ud til at nyde hvert et minut

Se Sean Fetterlein vise sine imponerende evner frem. Video: Saszeline. Redigering: Peter Boier

I årevis har Saszeline drømt om at rykke teltpælene op og flytte til udlandet. I august gjorde hun drøm til virkelighed og rejste til Barcelona med sine to sønner.

Og det er, som Ekstra Bladet skrev i tirsdags, ikke kun Saszeline, der får sin drøm opfyldt under de varme himmelstrøg. Det gør hende og Frederik Fetterleins niårige søn i den grad også.

Dansk kendis-søn til FC Barcelona

Sean Fetterlein er blevet optaget på fodboldskolen FCBEscola, hvor han skal prøve kræfter med nogle af verdens bedste talenter.

Her til aften har Sean haft første træning, og som det kan ses i klippet herover, gik den danske knægt frygtløs til opgaven.

Saszeline og sønnen Sean inden de tog til Barcelona. Foto: Jonas Olufson
Saszeline og sønnen Sean inden de tog til Barcelona. Foto: Jonas Olufson

Saszeline føler sig priviligeret, fordi hun kan lade sin søn udleve sin store fodbolddrøm.

- Det er dejligt at give ham muligheden for at prøve det af, siger den stolte mor, der rent sportsligt tager det stille og roligt på sin søns vegne.

- Det går, som det går, siger hun og fortæller, at det at hendes børn får lov til at prøve at bo i udlandet, er den største gave ved opholdet i Spanien.

Saszeline trodser terror - flytter til Barcelona om 10 dage

Som barn prøvede Saszeline selv at flytte til udlandet, da hun sammen med sin familie boede tre år i Malaysia.

- Jeg husker det som det mest betydningsfulde i mit liv. Jeg lærte at tale andre sprog, kom til at kende andre kulturer og religioner. Man kan sige, at jeg blev en verdensborger, siger hun til Ekstra Bladet.

Farmand bakker op
Frederik Fetterlein opholder sig også i Spanien for tiden for at støtte sin søn i opstarten i både skole og på fodboldskolen.

- Det er en fantastisk oplevelse for ham, og det er sjovt at følge hans udvikling som fodboldspiller, siger Fetterlein, der selv kender alt at træne hårdt og gå efter sin drøm fra sin tid som professionel tennisspiller.

Fetterlein redder sin søn fra drukneulykke

- Jeg ved også, at man er nødt til at være der som forældre, hvis det skal lykkes. Mine forældre syntes bare, at jeg skulle være glad og hygge mig med min tennis. Hvis jeg var blevet presset lidt mere, ville jeg sikkert være blevet bedre, siger Frederik Fetterlein, der dog på ingen måde vil pace sin søn.

- I den alder han har, skal det være sjovt. Og lige meget hvad, der sker, så har det været en kæmpe oplevelse allerede, siger han.