Se videoen: Dansk sanger slår mand på diskotek

Den danske sanger Bro kom i et ordentligt skænderi efter sin koncert i Italien. Selv undskylder han sig med, at han havde fået noget i sin drink

Se privatoptagelsen af episoden her
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det gik ikke stille for sig, da den danske sanger Bro tog sydpå for at give koncert i Venedig.

I en video, der florerer rundt på de sociale medier, kan man se den 22-årige sanger i et heftigt skænderi med en gæst på et diskotek.

De to mænd diskuterer helt tydeligt, og Bro, med det borgerlige navn Kevin Andreasen, står på et tidspunkt og klapper hånligt af gæsten.

I slutningen af videoen ser man den danske hitmager slå ud efter manden, så der lyder et ordentligt klask. Efter slaget er der tumult, og folk omkring sangeren får ham væk fra manden.

Paradise-deltagers bil brændt af: Mange har ondt i røven

'Der var noget i min drink'
På sin Facebook-profil er det en tydelig påvirket Bro, der henvender sig til sine fans i en lang opdatering ledsaget af et billede af ham selv, der kigger væk fra kameraet.

'Kære alle, 
Da jeg skulle optræde i går i Italien, gik det ikke som jeg havde ønsket. Jeg var slet ikke mig selv og kan intet huske fra hele aftenen. Jeg er sikker på, at er var nogen, der har puttet noget i min drink – anden forklaring har jeg ikke', starter han det følsomme opslag.

'Der florerer en video med mig, som definitivt ikke er flatterende, og jeg er virkelig ked af den måde, jeg fremstår på. Fans, venner, familie…… jeg håber, at I kan tilgive mig og min opførsel. Og husk…… Pas på med jeres drinks! If you don’t have it in your hand – don't drink it!', skriver han.

Det var ikke Kevin Andreasens skyld, mener han. Der var nogen, der havde puttet noget i hans drink. Foto: Janus Nielsen
Det var ikke Kevin Andreasens skyld, mener han. Der var nogen, der havde puttet noget i hans drink. Foto: Janus Nielsen

'Paradise'-babe er blevet single: Har det pisse elendigt

'Pas på, piger'
Ekstra Bladet har været i kontakt med Bro og spurgt, om det mon ikke bare er en 'belejlig' undskyldning, at nogen skulle have puttet noget i hans drink.

Det afviser han i en sms-besked.

'Nej... det er ikke bare en belejlig undskyldning. Den slags spøger man ikke med. Jeg vil gerne opfordre alle derude: Hold øje med jeres drinks! Især jer piger.... Det er virkelig forfærdeligt, når man ikke aner, hvad der er foregået i næsten 12 timer. Det kan jeg nu skrive under på', skriver han.

Han fortæller, at han er sikker på, at der er kommet noget i hans drink, inden han gik på scenen, fordi han fik black-out lige efter koncerten.

Han kan derfor heller ikke huske, hvad skænderiet handlede om eller forklare, hvorfor han slog manden.

'Jeg er flov over mig selv og min opførsel', understreger han i sms'en.

'Paradise'-vinder sviner medfinalist: - Du er en billig møgso

Bro blev rigtig kendt efter sangen 'hvor er du bro?' og sidenhen, da han havde årets paradisesang 'Sydpå'. Foto: Janus Nielsen
Bro blev rigtig kendt efter sangen 'hvor er du bro?' og sidenhen, da han havde årets paradisesang 'Sydpå'. Foto: Janus Nielsen
 

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind