Seerne truer: Uden Silas - ingen dans

Mange trofaste seere af 'Vild med dans' truer med at droppe showet i år

Det er sådan her, at seerne vil se Silas Holst med partner. Foto: Mogens Flindt
Det er sådan her, at seerne vil se Silas Holst med partner. Foto: Mogens Flindt
Følg Danske kendte

Silas Holst ville gerne have stillet til start i årets udgave af 'Vild med dans'. Men det ønske får den populære danser ikke opfyldt.

I går afslørede han selv på sin Instagram-profil, at TV2 ikke vil have ham med i den 14. sæson af dansedysten.

Silas Holst er selvfølgelig skuffet, men især forløbet er han træt af. Den dobbelte 'Vild med dans'-vinder føler, at han er blevet holdt hen.

- Det der dog irriterer mig er, at jeg fra deres side er blevet holdt hen længe, på trods af utallige henvendelser fra min side, da jeg har andre tilbud der skulle takkes ja eller nej til i stedet i efteråret. De deadlines har jeg fået skubbet længe nu, da jeg gerne ville have lavet programmet i år og egentlig havde glædet mig og havde et hav af nye ideer til koreografi - men blev i dag i telefonen mødt med et 'nå ja, vi glemte da vist at ringe. Men holdet er sat - uden dig, skrev han i aftes på  Instagram.

Silas Holst droppet af ’Vild med dans’

Under hans opslag kan man læse, at flere faste seere af programmet er lige så trætte af situationen som Silas Holst selv. Flere skriver, at de ikke gider at se 'Vild med dans', hvis det bliver uden musicalstjernen.

- Så gider jeg ik se det. Æv, skriver en.

- Jeg gider kun at se det når du er med. Så glæder mig til at se hvad du så finder på, skriver en anden 'Vild med dans'-seer, der langt fra er alene med sin holdning.

- TV2 mister da helt sikkert seertal ved den beslutning, mange ser 'Vild med dans' for at se dig fordi du er så pisse dygtig, skriver en Silas-fan, mens en anden kontant konkluderer:

- 'Vild med dans' er hermed afblæst på mit tv.

Massiv støtte til Silas Holst efter danse-drop

Ekstra Bladet ville gerne have spurgt redaktøren af 'Vild med dans' om, hvad baggrunden er for, at der ikke er plads til en seermagnet som Silas Holst i årets opstilling, og om TV2 frygter, at beslutningen får seermæssige konsekvenser. Det har ikke været muligt. Til gengæld har Thomas Richardt Strøbech, der er underholdningsredaktør på TV2, sendt følgende korte skriftlige kommentar:

- Det er rigtigt at Silas ikke er med i år. Vi har altid været glade for Silas' medvirken, men der er mange ting, det skal gå op i en højere enhed, når vi sætter holdet til en ny sæson 'Vild Med Dans'. Vi glæder os til at præsentere det nye hold, lyder det fra Thomas Richardt Strøbech.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Silas Holst til de mange støttende meldinger, han har fået, siden han afslørede, at 'Vild med dans' anno 2017 bliver uden ham.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.