Annonce:
Annonce:

Sendte heftig stikpille til tv-vært: - Jeg drillede bare

Natasja Crone skabte en del opmærksomhed efter sin vindertale til TV Prisen. Nu forklarer hun, hvordan hun har oplevet hele situationen

Før Natasja Crone vandt prisen som årets vært, lagde hun vejen forbi den røde løber sammen med kæresten Rasmus Tantholdt, hvor de fortalte, hvordan det går med deres parforhold. Video: Tariq Mikkel Khan.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det var en storsmilende Natasja Crone, der til TV Prisen 2020 for et par uger siden kunne lade sig hædre, da det stod klart, at hun havde vundet den prestigefyldte pris som årets faktavært.

Men det var dog ikke selve prisen, der løb med opmærksomheden.

Efterfølgende kom den kendte TV2-vært i sin takketale nemlig med en heftig stikpille til journalist og tv-vært Anders Lund Madsen, der var vært på showet, og netop den tale skabte siden en del debat i diverse medier - herunder Ekstra Bladet - og på sociale medier.

- Nu vi snakker om kvindelige tv-værter, stilletter og rynker, lød det fra Natasja Crone i talen.

Hun fortsatte:

Annonce:

- Ved mit første program som 24-årig, der skrev Ekstra Bladet, at jeg lignede en gammel kælling. Det er ikke for at ødelægge den gode stemning, men det var dig, der skrev den, Anders, sagde hun henvendt til Anders Lund Madsen, der tidligere har arbejdet som journalist på netop Ekstra Bladet.

Vicki Berlin raser over tv-vært: - Et utroligt sølle menneske

Da Ekstra Bladet mødte Natasja Crone i forbindelse med gallapremieren på 'Klovn - The Final', satte hun et par ord på, hvordan det har været for hende, at hendes tale fik så meget opmærksomhed.

- Jeg har det fantastisk (med det, red.). Det sjove er, at alle skriverierne har været fra folk, der ikke var der. Alt var smil og glæde og knus. Jeg har intet opgør med nogen. Heldigvis, sagde hun og fortsatte:

- Det er ikke blevet misforstået. Det får bare lidt sit eget liv. Jeg drillede bare, sagde hun videre.

Natasja Crone på den røde løber til 'Klovn'. Foto: Jonas Olufson
Natasja Crone på den røde løber til 'Klovn'. Foto: Jonas Olufson

Sender heftig stikpille til kendt tv-vært

Ifølge Natasja Crone så hun under sin tale sit snit til at stikke lidt til Anders Lund Madsen.

Annonce:

- Den lå bare lige til højrebenet, når Anders stod lige der. Men der var nogen, der troede, at jeg var sur, og det var jeg altså slet ikke. Jeg var glad, jeg havde lige vundet en pris.

Vicki Berlin raser over tv-vært: - Et utroligt sølle menneske

- Hvordan har du det med, at folk blandede sig i debatten efterfølgende? Blandt andre Vicki Berlin var jo ude og udtale, at hun ikke syntes, det var i orden, at Anders Lund Madsen reagerede, som han gjorde?

- Det har jeg ikke nogen holdning til. Det må folk fuldstændig selv bestemmte. Det satte gang i debatten i hvert fald, sagde hun med et grin.

Natasja Crone mødte op til TV Prisen sammen med sin kæreste, TV2-journalist Rasmus Tantholdt. Foto: Linda Johansen
Natasja Crone mødte op til TV Prisen sammen med sin kæreste, TV2-journalist Rasmus Tantholdt. Foto: Linda Johansen

Efter TV Prisen har Anders Lund Madsen stået frem i Ekstra Bladet og beklaget, hvis han har stødt Natasja Crone med sin anmeldelse.

Sender heftig stikpille til kendt tv-vært

Du kan genlæse hans svar til Ekstra Bladet herunder:

Nu reagerer Anders Lund Madsen: Undskyld!

Ekstra Bladet har været i kontakt med Anders Lund Madsen, der nu beklager sin håndtering af situationen til TV Prisen.

'Den tv-anmeldelse handlede om et debatprogram på TV2 ved navn 'Planet Danmark' fra 1995, som jeg helt tydeligvis ikke kunne lide. Og jeg sammenlignede Natasja Crone med en gammel kælling, fordi TV2’s sminkøser åbenbart havde brugt en masse pudder. Det var ufølsomt skrevet og åbenbart også ret dumt, for Natasja Crone læser det og husker det i 25 år, og når hun så får sin velfortjente pris, så er det dét, hun tænker på,' skriver han i en sms til Ekstra Bladet og fortsætter:

'Så det har såret hende, og det er synd. Det er bare fjernsyn, og man skal ikke for himlens skyld ikke tage sig af, hvad alle de andre synes om det. Jeg har lige siden første gang, jeg var i medierne, fået at vide igen og igen i over 30 år, at jeg er grim, ulækker, fed, usoigneret, lille, dum, sygdomsbefængt, frastødende, talentløs, idiotisk, bebumset, fedtet, kvalmende og så videre - senest i din egen avis i tirsdags i kommentarerne til artiklen om Lars Løkkes og min nye podcast, hvor jeg tilmed fik at vide, at jeg 'ser usund ud med det tykke hoved' og 'ligner en hjemløs og 'bliver grimmere og grimmere for hver eneste time der går’. Hver time!!!'.

'Men det er jo i virkeligheden ikke så vigtigt. Jeg ved, at jeg er dårende smuk, et faktum Natasja Crone da også meget usarkastisk og overhovedet ikke ironisk påpegede oppe på scenen i går aftes. Mens hele forsamlingen skreg af grin. Og tak for det! Og på samme måde ved Natasja Crone uden tvivl godt, at hun aldrig har lignet en gammel kælling. Det var dét med alt det pudder for hulan. Og rigtig meget pudder kan få enhver til at ligne en 'gammel kælling'. Men jeg vil gerne undskylde, at jeg skrev det dengang. Livet er afgjort for kort til at bruge tiden på at såre ordentlige folk, bare fordi man ikke kan lide et fjernsynsprogram. Undskyld. Og en ekstra undskyldning for en sikkerheds skyld. For det er garanteret ikke det eneste idiotiske, jeg har skrevet om andre folk: Undskyld'.

Herunder kan du læse den oprindelige anmeldelse:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: