Shu-bi-dua-stjerne blev ramt af blodprop: Sådan har han det i dag

Der skal mere end en blodprop til at slå Bosse Hall Christensen ud af kurs

Bosse Hall Christensen (nummer to fra højre) i de glade dage sammen med resten af shubberne. Foto: Asger Sessingø/Polfoto
Bosse Hall Christensen (nummer to fra højre) i de glade dage sammen med resten af shubberne. Foto: Asger Sessingø/Polfoto
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

For en måned siden blev den tidligere trommeslager i Shu-bi-dua, Bosse Hall Christensen, ramt af en blodprop i hjernen.

Det skete, da han var ude at gå tur med sin hund Oskar i Fredensborg, hvor han bor. Pludselig faldt han om. Armen var lam, og han havde intet sprog. Men sådan er det heldigvis ikke længere.

Shu-Bi-Dua-stjerne ramt af blodprop i hjernen

Det er således en munter Bosse Hall Christensen, som Ekstra Bladet får i røret til en snak om, hvordan det går med helbredet.

- Det går strålende. Det gør det virkelig. Jeg kan slet ikke mærke, at jeg har fået en blodprop. Jeg var også ude i går og spille med bandet. Det er ret utroligt. Jeg har været skide heldig, griner han.

Bosse Hall Christensen har sammen med Claus Asmussen dannet bandet 'Shu-bi or not Shu-bi', der spiller Shu-bi-dua-sange. Foto: Mikkel Khan Tariq
Bosse Hall Christensen har sammen med Claus Asmussen dannet bandet 'Shu-bi or not Shu-bi', der spiller Shu-bi-dua-sange. Foto: Mikkel Khan Tariq
 

Bosse Hall Christensen var trommeslager i Shu-bi-dua fra 1973 til 1981 og var med til at stifte Shu-bi-dua. Han fortæller om blodproppen, der ramte 20. februar.

- Jeg nåede aldrig at blive chokeret, mens det stod på. Det er åndssvagt, for jeg lå og rullede på jorden. Jeg kunne ikke tale, og min højre arm var lammet. Jeg kunne ikke få fat på min bilnøgle og åbne min bil. Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af det, og jeg vidste godt, at det var unormalt, men jeg var underligt nok aldrig chokeret eller bange, siger han og tilføjer med et grin.

- Det er kraftedeme fantastisk.

Ålen indlagt: Ramt af blodpropper

Han lever generelt sundt, og han har fået at vide af lægerne, at han skal fortsætte sit liv som hidtil. Eneste ændring er, at han har fået medicin, som han tage resten af sit liv. Risikoen, at det kan ske igen, er ikke noget, han bruger energi på.

- Jeg går ikke og spekulerer over det. Når min hund og jeg går vores yndede tur i Fredensborg, og vi passerer det sted, hvor jeg lå og rodede rundt, så tænker jeg selvfølgelig på det, men jeg går ikke rundt og er bange. Hvad skulle jeg også få ud af det, spørger han.

Da Ekstra Bladet fanger ham på telefonen, holder han i bilen foran skoven, hvor han skal gå tur med sin hund i det danske forårsvejr. Og som han selv siger.

- Det er en solstrålehistorie det her.

LIGE NU
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind