Annonce:
Annonce:

- Sidney var en særling og legende

Sidney Lee besøgte ofte butikken Ruben og Bobby for at spille arkadespil, og indehaver Bobby Ågren har kun gode ting at sige om realitystjernen

Interview med Bobby fra Ruben og Bobbys frisør på Vesterbro om vennen Sidney Lee. Her fortælles der om Sidneys rolle i arkadegamingmiljøet, et sted hvor han nød stor respekt

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Der har aldrig været tvivl om, at Sidney Lee var glad for at spille arkadespil - og at han var ganske dygtig til det.

Realitystjernen med det borgerlige navn Sidney Hassel Hansen, der afgik ved døden mandag, svingede derfor jævnligt forbi butikken Ruben og Bobby, hvor man netop kan spille diverse spil.

Derfor lærte indehaver Bobby Ågren også realitystjernen at kende på en anden måde end tv-seerne, og da Ekstra Bladet tirsdag besøger butikken, sætter han nogle ord på, hvem realitylegenden var i det miljø.

- Han var egentlig som så mange andre (i gamingmiljøet, red.) ... lidt en særling og en legende på mange måder, lyder det fra Bobby Ågren.

Han fortæller, at Sidney Lee var enormt god til arkadespil som 'Tekken' og 'Mortal Combat' - førstnævnte har han flere gange vundet DM i, ligesom han også har deltaget ved VM.

Annonce:

- Han har også gennemført 'Final Fight' uden at dø, hvilket er en helt vild præstation.

Bobby Ågren driver Ruben og Bobby, som Sidney Lee besøgte jævnligt. Foto: Jonathan Damslund
Bobby Ågren driver Ruben og Bobby, som Sidney Lee besøgte jævnligt. Foto: Jonathan Damslund

Meget gavmild
Selvom Sidney Lee var et stort navn i den verden, steg det ham ifølge Bobby Ågren ikke til hovedet.

- Han var meget gavmild i forhold til at spille mod andre. Det er selvfølgelig fedt nok, hvis man er supergod til et spil og gerne vil blære sig med, hvor god man er, men det var egentligt aldrig sådan, det fremstod.

Han fremhæver blandt andet, at Sidney Lee ofte gæstede Bip Bip Bar i København for at hjælpe stedet med at skabe en fed aften, hvor folk kunne forsøge at besejre ham.

- Han var bare en cool fyr, der var lidt speciel og godt kunne lide at gå til grænsen. Men supersjov og med masser af selvironi - nogle gange lidt for meget og andre gange lige tilpas, siger Bobby Ågren.

Sidney Lee blev 43 år gammel. Foto: Anthon Unger
Sidney Lee blev 43 år gammel. Foto: Anthon Unger
 

Bobby Ågren og Sidney Lee spillede flere gange mod hinanden i forskellige spil, og mens Bobby godt kunne vinde i pinball, så så det helt anderledes ud i andre spil.

Annonce:

- Jeg kunne overhovedet ikke vinde i arkade- og konsolspil, griner Bobby Ågren og fortæller, at Sidney Lee også brugte meget tid på at spille konsolspil mod andre online - og også opnåede høje placeringer på ranglisterne i en række spil.

Mystik og dødsårsag
Det er endnu uvist, hvad der tog livet af Sidney Lee.

Familien bekræftede mandag eftermiddag, at den 43-årige tidligere på dagen var død, men ønskede ikke at kommentere omstændighederne omkring hans bortgang.

Ekstra Bladet har igen forsøgt at række ud til familien, der fortsat ikke ønsker at oplyse, hvad der forårsagede Sidney Lees umiddelbart pludselige død.

- Vi er i dyb sorg, og vi elsker ham, lød beskeden, inden familien igen bad om ro.

Sidney Lee holdt gamingevnerne skarpe - blandt andet her hos Ruben og Bobby. Foto: Jonathan Damslund
Sidney Lee holdt gamingevnerne skarpe - blandt andet her hos Ruben og Bobby. Foto: Jonathan Damslund

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Ekstra Bladets kulturpodcast 'Revolver' har tirsdag lavet en hel time om Sidney Lee, der afgik ved døden mandag. Hør den herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: