Sigmund slået ned i nat

Den tidligere 'X Factor'-deltager måtte på skadestuen og lappes sammen efter et besøg på in-stedet Chateau Motel

- Når man er til et homoevent, kan det jo ikke passe, at jeg som homo ikke kan være i fred, siger Sigmund Trondheim. Foto: Mogens Flindt
- Når man er til et homoevent, kan det jo ikke passe, at jeg som homo ikke kan være i fred, siger Sigmund Trondheim. Foto: Mogens Flindt
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Sigmund Trondheims nat i det københavnske byliv blev en kort men dramatisk en af slagsen.

Den 24-årige sanger endte på skadestuen, efter han blev slået til blods ved in-stedet Chateau Motel i hjertet af København. Det skriver Se og Hør.

Til bladet fortæller den tidligere 'X Factor'-deltager, at han sammen med nogle venner var taget til Chateau Motel, hvor det var et homo-event.

- Da vi stod i garderoben, kom der nogle fyre, der råbte og skreg. Og de genkendte mig. De råber og skriger 'Hvorfor er der så mange bøsser, og så svarer jeg, at det er fordi, der er et homoseksuelt event, og at de burde opføre sig pænt. Og så satte jeg ellers noget af en ildflamme i gang, fortæller Sigmund til Se og Hør.

Sigmund holdt sig ikke tilbage ved det seneste Reality Awards-arrangement. Her er han midt i et hedt kys.

'X Factor'-stjerne indlagt: - Det er forfærdeligt

Sangeren prøvede at dæmpe gemytterne ved at gå.

- Så blev manden fuldstændig nærtagende og sur! Jeg gik ud i gården med min ven, mens dørmanden holdt ham tilbage, men jeg nåede ikke langt, før han (gerningsmanden, red.) kom løbende imod mig og gav mig den største knytnæve i øjet, siger han til ugebladet.

Blodet væltede ud af den flænge, som Sigmund Tronheim fik af slaget, og hans venner kontaktede med det samme politiet. Gerningsmanden var dog væk, da betjentene nåede frem.

Sigmund Trondheim har tilbragt de sene nattetimer på Bispebjerg Hospital, hvor han er blevet limet sammen og observeret for hjernerystelse.

Han siger til Se og Hør, at han efter omstændighederne har det godt. Han er dog stadig lige dele rystet og rasende over, at man i Danmark i 2019 kan blive udsat for den salgs hadefulde oplevelser.

'X Factor'-stjerne taler ud: Jeg har aldrig haft sex

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra Sigmund Trondheim.

Hos Københavns Politi bekræfter vagtchef Michael Andersen overfor Ekstra Bladet, at man klokken 03.22 modtog en anmeldelse om vold ved Chateau Motel.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+