Signe Molde: Har 'virkelig trætte bryster'

Tv-værten fortæller i et nyt interview om sit forhold til sine bryster

Foto: Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hun er kendt som ligefrem og bramfri tv-vært, og i et stort interview med ugebladet ALT for damerne fortæller en ærlig Signe Molde-Amelung, hvordan hun har det med sine bryster.

- Hmm...hvad har det gjort ved mig at blive mor...ud over at udstyre mig med nogle virkelig trætte bryster! For nogle år siden syntes jeg, at det var sjovt at tænke på, hvis man nu fik lavet nogle bryster, der strittede mere, end de hang. Men jeg har altid tænkt, at det var forkert, og at det var et symptom på noget helt andet - og at det skulle jeg under ingen omstændigheder, siger den tidligere X Factor-vært til ugebladet.

Signe Moldes tre-årige datter vil score Messerschmidt

Molde: Et forkert signal
Hun tror aldrig, hun kunne finde på at få dem lavet, fortæller hun.

- Måske helt grundlæggende så tør jeg ikke. Jeg har ikke lyst til, at nogen skal skære i mig. Og så kan det godt lyde lidt helligt...men det ville jeg også bare synes var et forkert signal at sende til mine piger, for hvad er det så egentlig, man fortæller dem?, siger Signe Molde-Amelung til ALT for damerne.

Signe Molde ny vært på X Factor

'Stor røv'
Den 39-årige vært på DR2-programmet 'Quizzen' fortæller i interviewet om dengang, hun i 2003 mødte sin mand, Peter Molde-Amelung. Det skete i den gamle tv-by i Gladsaxe, hvor hun stødte ind i ham i døren til cafeen.

Nogle måneder efter så de hinanden til en fest, hvor de hang ud hele aftenen. Senere fortalte kæresten hende, at han havde tænkt, hun så sød ud, men at hun havde en 'lidt stor røv'.

- Det havde jeg også! Dengang. På det tidspunkt boede jeg sammen med en veninde og var i byen hele tiden. Vi levede af cup-noodles og shawarma - jeg har aldrig rigtig kunnet lave mad. Da vi blev gift, holdt han en tale, der kun handlede om, at han syntes, min røv var stor, da vi mødte hinanden. Det var der mange - især piger - der var forargede over. Jeg synes, det var den sjoveste tale, siger Signe Molde-Amelung til ALT for damerne.

DR lader Signe Molde og Lund Madsen stege

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+