Signe Molde: Min værste date var med min mand

Den ene tordnede i toilettet, mens den anden kastede op i bidetet

Det var ikke nogen perfekt getaway, Signe og Peter Molde havde, da de lige havde mødt hinanden. Foto: All Over Press
Det var ikke nogen perfekt getaway, Signe og Peter Molde havde, da de lige havde mødt hinanden. Foto: All Over Press
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den 39-årige vært på DR2-programmet 'Quizzen' fortæller i et interview med det nye nummer af Euroman, hvordan hendes livs værste date forløb.

Kort efter at hun havde mødt sin nuværende mand, Peter Molde-Amelung tog parret på romantisk ferie til Barcelona. Uheldigvis fik han dog maveforgiftning, som han prøvede at skjule.

Skider på gulvet
- Han prøvede virkelig at bevare sin værdighed. Men det er altså svært, når man skider på gulvet, fortæller tv-værten i interviewet med Euroman.

Dagen efter blev Signe Molde selv ramt af mave-ondet.

- Ud af de i alt fire dage i Barcelona havde vi to dage sammen på et lillebitte hotelværelse, hvor ingen af os kunne kontrollere noget som helst. Det var så tarveligt, men omvendt: Når man tordner i toilettet, mens den anden kaster op i bidetet, bliver visse grænser nedbrudt. Vi kom meget hurtigt tæt på hinanden, siger Signe Molde, der i et tidligere interview har fortalt om parrets første møde i 2003.

Signe Molde: Har 'virkelig trætte bryster'

En stor røv
Det skete i den gamle tv-by i Gladsaxe, hvor hun stødte ind i ham i døren til cafeen. Nogle måneder efter så de hinanden til en fest, hvor de hang ud hele aftenen. Senere fortalte kæresten hende, at han havde tænkt, hun så sød ud, men at hun havde en 'lidt stor røv'.

- Det havde jeg også! Dengang. På det tidspunkt boede jeg sammen med en veninde og var i byen hele tiden. Vi levede af cup-noodles og shawarma - jeg har aldrig rigtig kunnet lave mad. Da vi blev gift, holdt han en tale, der kun handlede om, at han syntes, min røv var stor, da vi mødte hinanden. Det var der mange - især piger - der var forargede over. Jeg synes, det var den sjoveste tale, har Signe Molde-Amelung fortalt i et tidligere interview til ALT for damerne.

Signe Moldes tre-årige datter vil score Messerschmidt

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING