Sigurd Barrett: Slikker mine sår i sommerhuset

Den kendte børne-tv-vært og musiker er atter blevet single

Sådan kender det meste af Danmark populære Sigurd Barrett. Nu må han nøjes med at kramme Bjørn et stykke tid. Foto: Jens Dresling
Sådan kender det meste af Danmark populære Sigurd Barrett. Nu må han nøjes med at kramme Bjørn et stykke tid. Foto: Jens Dresling

I knapt tre år holdt den stormende forelskelse mellem musikeren og børne-tv-værten Sigurd Barrett og violinist i Det kongelige Kapel Sara Wallevik. Men nu er det slut.

Sigurd Barrett med den nye kæreste, Sara, som er violinist. (Foto: Mogens Flindt).
Sigurd Barrett med den nye kæreste, Sara, som er violinist. (Foto: Mogens Flindt).
 

- Sara er en fantastisk kvinde, og vi arbejdede virkelig på at få vores forhold til at fungere. Men der var meget at tage i ed, da vi hurtigt flyttede sammen, fortæller en trist Sigurd Barrett.

Efter Sigurd Barrett-ulykke: Opereret i fem en halv time

Sigurd var i mange år gift med operasangeren Winnie Barrett, som han har fem børn med, og kort tid efter sin skilsmisse fra hende, traf han Sara, som medbragte tre børn.

Syv hjemmeboede børn
- Alt er sket efter en fælles beslutning, og det er ikke nogens skyld, men det fungerede bare ikke til sidst. Vore kulturer var for forskellige. Vi havde otte sammenbragte børn, hvoraf de syv var hjemmeboende, og de er i alderen 10-16 år. Kun min ældste søn på 20 er flyttet for sig selv, tilføjer Sigurd.

Dybt rystet Sigurd Barrett: - Nogen må have holdt hånden over os

’Et parforhold er som to forelskede sommerfugle, der trækker en hestevogn op ad et bjerg’.

Det er den definition på, børne-tv-værten fremhæver på et parforhold, og det lyder jo helt ærligt også lidt svært.

- Vi elskede hinanden højt, og vi nåede at lære at elske hinandens børn, men syv hjemmeboede børn og et nyt forhold blev for svært. Og det var bestemt ikke børnenes skyld. Der er fantastiske. Det var de to voksne, der snublede, forklarer han.

Sigurd flyttede
Sara bor fortsat i huset - så hun i god ro og orden kan komme videre, som Sigurd sagde.

Sigurd Barrett: Her er min nye kæreste

- Huset er mit, men det er mig, der er flyttet, så Sara kan finde sig selv, inden hun kan flytte ind i den lejlighed, hun har til rådighed til sommer, forklarer han.

Og han tilføjer:

- I mellemtiden bor jeg på landet i mit sommerhus, hvor jeg sidder og slikker mine sår. Det er mærkeligt at være single igen. Til dette års repertoire på Bakkens Hvile har jeg netop skrevet en sang til Tina Grunwald, som hedder ’Single igen’, men jeg havde faktisk ikke drømt om, at jeg selv skulle gå og nynne sangen.

Sigurd Barrett skal skilles

Imens Sigurd venter på at kunne flytte tilbage i sit hus, må han køre ind fra landet, så han skal se sine børn.

- Det er lidt bøvlet, men det er jo heldigvis kun en periode, siger han.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.