Silas Holst: Frutie er min julegave

Den lille tyrkiske vildhund kommer til Danmark til december

Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Da Silas Holst og Johannes Nymark var i Tyrkiet sammen for første gang – for at besigtige den lejlighed, som de netop havde købt i Alanya, faldt Silas over en vild gadehund, som mildest talt ikke så alt for velplejet ud.

Batman skal lære at dele lille Maggie My med den nye hund, Frutie, og det forudser Silas vil koste lidt arbejde. Foto: Jan Unger
Batman skal lære at dele lille Maggie My med den nye hund, Frutie, og det forudser Silas vil koste lidt arbejde. Foto: Jan Unger
 

Hjemme havde parret lille, tykke Batman – en engelsk bulldog, og Silas mente, at Batman godt kunne tåle at dele sin forkælede tilværelse med den vilde hund, som fik navnet Frutie.

Silas bruger 7000 på at redde gadehund

Silas gav sig i kast med at vinde hundens tillid, og Frutie var snart helt tryg ved danskerne, så da de tog hjem var det besluttet, at den lille hund skulle hentes til Danmark så hurtigt som muligt.

– Alle som har fulgt med på Facebook eller på min Blog ved, hvor mange ting vi har været igennem for at få ordnet alt for Frutie, men lige nu er den i karantæne hos en tysk dame med en hundekennel, og det skal den ifølge reglerne være til d. 1. december, fortæller han.

Silas køber tyrkisk feriebolig ubeset

Forinden rejser Silas og Johannes lige ned og siger hej til det nye familiemedlem i midten af november.

– Men til december kommer Frutie til Danmark, og det må Batman altså indstille sig på. Det sværeste bliver nok at overbevise Batman om, at han skal dele Maggie My med den nye hund. Men det må han lære. I hvert fald er Frutie min julegave til mig selv.

 

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind