Silas Holst lukker burger-restaurant: - Splittet ejergruppe

Dansemusen Silas Holst drejer nøglen om på burgerrestauranten GreenBurger. En splittet ejergruppe betød, at de mistede lysten

Silas Holst skal ikke længere sælge burgere. Foto: Henning Hjorth
Silas Holst skal ikke længere sælge burgere. Foto: Henning Hjorth

Det er slut med veganske burgere fra spisestedet GreenBurger. Silas Holst og resten af holdet bag burgerrestauranten har valgt at dreje nøglen om.

Det skriver Silas Holst på Instagram.

'Efter lidt over to år i restaurationsbranchen med GreenBurger, har vi valgt at dreje nøglen om på Frederiksborggade 26. Sidste dag bliver onsdag d. 31 oktober 2018. Til trods for alle jer dejlige gæster, lukker Greenburger ned', skriver Silas Holst.

Ekstra Bladet arbejder på at få en uddybende kommentar fra danseren, der i øjeblikket er aktuel med tv-programmet 'Vi er bare mænd' på TV3.

Men selv om GreenBurger lukker, så er det stadig muligt at få en plantebaseret burger.

'Vores foodtruck kører dog stadig videre og er stadig mulig at booke fra foråret', skriver Silas Holst.

Stedet åbnede 1. oktober 2016 og har siden da solgt plantebaserede burgere fra deres biks på Frederiksborggade i København.

Ærlig Silas Holst: Jamen, der er jo ingen, der kan lide mig

Dårlig økonomi
Tidligere har Silas Holst haft økonomiske problemer på en af sine andre GreenBurger-restauranter. I starten af september bekræftede Silas Holsts manager, Kasper Staal Jørgensen, at restauranten på Vesterbrogade lukkede.

- Restauranten på Vesterbrogade kørte helt økonomisk anderledes, end den vi har liggende på Frederiksborggade gør, og der har været et stort underskud, siger han til Ekstra Bladet.

Dengang fik en forkert placering skylden for, at det var gået galt.

Et kig på regnskabet fra 2017 viser også, at GreenBurger ikke ligefrem var en guldåre. Resultatet før skat i 2017 lød på et minus på 2,1 millioner kroner.

'Vild med dans'-vinder jubler: Har fået ny kæreste