Annonce:
Annonce:

Silas Holst med klar besked: - Det er forever slut

Danseren og musicalstjernen Silas Holst har danset sin allersidste dans i TV 2’s populære tv-program 'Vild med dans'

Silas Holst vender aldrig mere tilbage til 'Vild med dans'. Foto: Linda Johansen/Polfoto
Silas Holst vender aldrig mere tilbage til 'Vild med dans'. Foto: Linda Johansen/Polfoto
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den populære og talentfulde danser Silas Holst har fredag efter fredag i årenes løb imponeret og forbløffet både tv-seere og dommere med sine dristige og veludførte koreografier og dansetrin i TV 2’s store seersucces ’Vild med dans’.

Og den vellidte musicalstjernes mod og kundskaber på dansegulvet har ligeledes bragt ham helt til tops i alt to gange i den store, tv-transmitterede dansekonkurrence. Senest med model og vejr-vært Sara Maria Franch-Mærkedahl som dansepartner i 2014.

Efter godt to års pause lå det da også i kortene, at publikumsfavoritten og TV 2’s fortabte søn Silas Holst endelig skulle vende tilbage på skærmen i ’Vild med dans’. Men i sidste ende blev der altså alligevel ikke fundet plads til den farverige karakter på tv-kanalens folkeyndede og feterede danse-enssemble – også selv om hans kalender allerede var ryddet.

Seerne truer: Uden Silas - ingen dans

Annonce:

'Det er forever slut'
En skuffet Silas Holst var derfor selv den første til at overlevere den dårlige nyhed til sine mange fans og følgere på de sociale medier. ’Og svaret er: NEJ, det skal jeg desværre ikke. Jeg havde ellers sat mit efterår af til det og ville gerne. Men min deltagelse er ’ikke nødvendig’ i år,’ skrev han på Instagram.

Og efter en rum tids eftertænksomhed er det nu blevet til et endegyldigt og definitivt ’nej tak,’ fra den 34-årige danser til ’Vild med dans’. Ikke flere rumbaer og træningstimer på tv. Det afslører han over for BILLED-BLADET.

- Finalen i Horsens i 2014 blev så mit afdansningsbal, og jeg vandt jo sammen med Sara Maria Franch-Mærkedahl. Det er da et meget fint punktum, lyder det fra Silas Holst til Billed-Bladet.

- Ja, for mig er det forever slut. Og de næste fire år er jeg booket i efteråret, hvor der er ’Vild med dans’. Men jeg har nydt at være med, tilføjer han på spørgsmålet om, hvorvidt det reelt set var hans allersidste deltagelse eller ej.

Claudia Rex klar til danse-comeback

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst dansede sig til sejr i 'Vild med dans' tilbage i 2014. Foto: Mogens Flindt
Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst dansede sig til sejr i 'Vild med dans' tilbage i 2014. Foto: Mogens Flindt

Silas Holst: Sådan smed jeg 12 kilo

Annonce:

Kollegaerne ærgrer sig
TV 2’s beslutning om at udelade Silas Holst i dette års udgave af ’Vild med dans’ lader imidlertid ikke til at være faldt i god jord hos danserens mange følgere på Instagram. Kommentarsporet bugner således af frustrerede fans og skuffede kollegaer fra tv-programmet:

- Megatræls, at du ikke er med. Glemmer aldrig den finaleuge, vi havde sammen i 2010. Du er et af de kreativt dygtigste mennesker der findes, og jeg har så stor respekt, skrev den rutinerede ’Vild med dans’-kollega Mads Vad blandt andet.

Også tv-værten Sara Maria Franch-Mærkedahl, der som sagt vandt danseprogrammet i 2014 sammen med netop Silas Holst, sender tanker til sin tidligere dansepartner.

I en kommentar til opslaget sender hun nemlig tre emojis – herunder et rødt hjerte og en kyssende smiley.

Massiv støtte til Silas Holst efter danse-drop

Blev længe holdt hen
Deadlines var blevet skubbet og et hav af nye idéer til koreografier var allerede begyndt at blomstre. Silas Holsts respekterer produktionsselskabets beslutning og deres valg af dansere, men han bryder sig ganske enkelt ikke om at blive holdt hen i så lang tid med uvisheden om hverken at være ’købt eller solgt’.

Annonce:

- Det der dog irriterer mig er, at jeg fra deres side er blevet holdt hen længe, på trods af utallige henvendelser fra min side, da jeg har andre tilbud der skulle takkes ja eller nej til i stedet i efteråret. De deadlines har jeg fået skubbet længe nu, da jeg gerne ville have lavet programmet i år og egentlig havde glædet mig og havde et hav af nye ideer til koreografi - men blev idag i telefonen mødt med et ’nå ja, vi glemte da vist at ringe. Men holdet er sat - uden dig.’, skriver Silas Holst i sit opslag på Instagram.

Foto: Mogens Flindt/Polfoto
Foto: Mogens Flindt/Polfoto
 

Silas Holst droppet af ’Vild med dans’

Det har ikke været muligt for Ekstra Bladet at få en kommentar fra Silas Holst.

Thomas Richardt Strøbech, der er underholdningsredaktør på TV2, har tidligere sendt følgende korte skriftlige kommentar i en mail vedrørende deres fravalg:

- Det er rigtigt at Silas ikke er med i år. Vi har altid været glade for Silas' medvirken, men der er mange ting, det skal gå op i en højere enhed, når vi sætter holdet til en ny sæson 'Vild Med Dans'. Vi glæder os til at præsentere det nye hold, lyder det fra Thomas Richardt Strøbech.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: