Annonce:
Annonce:

Silas Holst tilbudt anal udblokning

Danseren skal spille indebrændt homo i ny musical, der har været en stor succes i USA

Silas Holst medvirker i en ny musical, der har været en stor succes i USA. Foto: PR
Silas Holst medvirker i en ny musical, der har været en stor succes i USA. Foto: PR
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

– Jeg er spændt på, hvor meget ’Book of Mormon’ forarger i Danmark, griner Silas Holst.

Og med god grund for snart sagt alle hellige køer slagtes i den verdensberømte musical, som har premiere på Det ny Teater d. 25. januar. Den absurde, lumre og for nogle direkte anstødelige forestilling er skrevet af bagmændene til ’South Park’.

– For en gang skyld skal jeg ikke primært danse. I stedet skal jeg lære komik, og det er svært, for timingen skal sidde lige i skabet, og her kan jeg godt mærke, at jeg hverken har erfaringen eller den værktøjskasse, man får på en teaterskole. Til gengæld har jeg en dygtig instruktør i Kasper Holten, og jeg arbejder virkelig hårdt med materialet.

The Book of Mormon udspiller sig blandt mormonske missionærer – og i denne gruppe af unge, virile mænd foregår lidt af hvert: Homo-undertonerne er mere end almindelig synlige.

– I hvert fald er temaet til at få øje på, når James Sampson synger en sang til mig om anal udblokning. Og helt stille er der heller ikke i en scene med vild gruppesex, hvor Hitler og Djengis Khan optræder, klukker Silas.

– Rollen som indebrændt homo er fantastisk. Vi skubber til alt og alle. Men da jeg ikke selv er religiøs, har jeg sammen med de andre besøgt en gruppe rigtige mormoner for at høre, hvad det er, deres liv går ud på. Og det var lærerigt, forklarer Silas Holst, der netop har fået stillet diagnosen ADHD, som han fortæller om i dette interview.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: