Silas i bitter slåskamp med Dan Rachlin

De to kendisløver i infight på Facebook

Silas Holst er sur på Dan Rachlin efter en Facebook-udveksling. (Arkivfoto: Joachim Adrian/Polfoto).
Silas Holst er sur på Dan Rachlin efter en Facebook-udveksling. (Arkivfoto: Joachim Adrian/Polfoto).

Dan Rachlin og Silas Holst er røget i totterne på hinanden på Facebook, hvor Dan Rachlin skrev en munter opdatering til et link om, at Silas Holst støttede Annette Heick, der blev mobbet på grund af sin frisure under MGP.

’Forvent endnu en bog fra Silas Holst snart. Eventuelt en bog om overfladiskhed og at tabe fire kilo på fem minutter’, skrev Rachlin til linket.

Det fik Silas på banen:

’Man må formode, at Dan Rachlin selv synes, det er fint nok at tale grimt om andre. Og så må vi vel bare enes om at være uenige.

 

Har svært ved at nikke genkendende om det at være overfladisk. Mine bøger er måske ikke Dan Rachlins målgruppe – men har dog været til hjælp for mange i den målgruppe, som de var tiltænkt. At Dan Rachlin så ikke kan se ud over sin egen næse og hører til gruppen af danskere, der lever efter ’hvis jeg ikke kan bruge det og lide det’, så skal det rakkes ned, må desværre være hans egen hovedpine’, svarer Silas.

Silas kastede op i munden

Hertil svarer Rachlin, at han synes, Silas er en god danser.

’Til gengæld finder jeg dine udtalelser i den konkrete sag aldeles overdrevne, overfladiske og hvad værre er: dårlige som udgangspunkt for en reel debat om mobning. Det er det, jeg kommunikerer i fuld åbenhed, som altid. At jeg derudover er en emsig og travl satan, er helt rigtigt.’

Rachlin i slagsmål om behåret kvinde

En af Rachlins følgere mente desuden, at Silas var opmærksomhedskrævende, fordi han lykønskede sin mand, Johannes Nymark, på scenen under MGP.

’Ja, jeg fløj på scenen og lykønskede min mand. Jeg havde glemt, at jantedanskere selvfølgelig tyder kærlighed og stolthed som attention whore!! Fuck, hvor bliver man træt af jeres bitterhed’, lød det fra Silas.