Sisse Fisker brød grædende sammen til sit eget foredrag

Den tidligere skærmtrold turnerer for tiden med sit foredrag 'Livets Opskrift', og det blev forleden en meget rørende oplevelse

Sisse Fisker nægter at lade smerterne styre sit liv. (Foto: All Over Press)
Sisse Fisker nægter at lade smerterne styre sit liv. (Foto: All Over Press)
Følg Danske kendte

Sisse Fisker er kendt fra tv-skærmen som den altid positive, smilende og super sporty vært.

Men i forbindelse med sin anden graviditet blev hun ramt af den smertefulde ryg-sygdom Modic forandringer, som er en kronisk betændelsestilstand.

Sådan er Sisses mystiske knoglesygdom

Siden har Sisse Fisker kæmpet for at få en hverdag med job, to børn og mange smerter til at hænge sammen, men i august måned sidste år tog hun en drastisk beslutning. Hun forlod sit værtsjob på 'Aftenshowet' for at  prøve livet som selvstænding.

Sisse Fisker har sagt op

Skærmen har Fisker ikke forladt helt. I efteråret kunne man følge hende rundt om i verden i jagten på det gode og lange liv i programserien 'Livets Opskrift'.

Samme titel har det foredrag, Sisse Fisker nu også holder rundt om i Danmark, og da hun forleden stod på scenen, brød hun pludselig grædende sammen, skriver hun på sin Instagram-profil.

Sisse Fisker i fuldt firspring i 2009. (Foto: Valdemar Jørgensen)
Sisse Fisker i fuldt firspring i 2009. (Foto: Valdemar Jørgensen)

'I forgårs prøvede jeg noget, som jeg aldrig har prøvet før. Jeg brød grædende sammen til mit eget foredrag. En sød kvinde blandt publikum spurgte, om jeg ville vælge det liv, jeg har nu, eller det jeg havde før min rygsygdom, hvis jeg selv kunne bestemme. Alle forventede, at jeg svarede, det jeg har nu, fordi jeg netop havde fortalt om, hvor stor betydning Livets Opskrift har haft for mig, og hvor glad jeg er privat og jobmæssigt lige nu. Men jeg svarede, at jeg klart ville vælge det liv, jeg havde tidligere. Og lige da jeg sagde det gik det op for mig, hvor meget jeg savner at have en dag uden smerter. Og pludselig kunne jeg slet ikke kontrollere tårerne.'

Syg Sisse Fisker: Håber bare på én dag uden smerter  

Det er især de fysiske begrænsninger, som Sisse Fisker dagligt plages af, der pludselig gjorde hende ked af det. Hendes løbeture og vilde leg med sine sønner savner hun meget.

'Jeg vil give en million for den tryllestav, der kan få mine rygsmerter til at forsvinde. Jeg er så træt af begrænsninger, og jeg håber, at de en dag forsvinder. Sygdommen skal ikke ha’ lov at styre mit liv. Det vil jeg selv. Jeg kæmper videre på fjerde år. Den her kamp vil jeg vinde.'

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?